פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים שלוםאני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP?ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר התוצאה פשוטה מאוד, כאשר אני כותב את הכתובת הזאת במחשב XP הוא לא מזהה לי את המחשב השני
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים במחשב עם הויסטה:Control Panel\Network and Sharing Centerתוודא כי password protected sharing על off... נראה לי שאם לא שינית זה מופעל....
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר ניסיתי, ועדיין המחשב של הXP לא מזהה את המחשב ומצליח להשתתף עם המחשב של הויסטה :-[
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים דבר ראשון תנסה מהXP להתחבר ל: XXX-PC\\ (שים לב כמובן שזה backslash ולא slash כמו שרשמת בהודעה שלך).עובד?אם כן:אני החלטתי שלא בא לי כל העסק המוזר הזה של תיקיית public, לא נכנסתי לזה בכלל. פשוט קליק ימני על תיקיה שאתה רוצה לשתף -> ...share -> תבחר קבוצת משתמשים מתאימה (נגיד everyone) -> ותלחץ על add.עובד?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר עשיתי את זה וללא הועילהקטע המוזר שגם בויסטה אני רואה את המחשב השני בNETWORK MAP אבל כשאני מנסה להכנס אליו הוא כותב לי שהוא לא מצא את המחשב the network path was not found
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים דרך מה אתה מחובר? נתב?ניסית לכבות את כל העסק ולהדליק מחדש?לעשות ריסט לרשת וכדו'?
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר אני מחובר דרך נתבהאם זה משנה?וריסט לא עוזר.נראה לי שאני אנסה לעשות את זה באמצעות שליטה מרחוק וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.