עבור לתוכן

הבעיות של ה-xbox 360 - אפשר קצת מידע?

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאני אקבל את המכשיר ביום חמישי הבא וראיתי שלא חסרות איתו בעיות אז רציתי לדעת בדיוק אילו בעיות יש לו, עד כמה הן חמורות, ממה הן נגרמות(אם ידוע) ואיך אפשר לפתור אותן אם בכלל.

בתודה מראש.

פורסם

הבעיה הגדולה ביותר זה הRROD

(טבעות המוות האדומות)

בקיצור למכשיר יש סימון של 3 נורות אדומות דולקות שיש בעית חומרה

שמצריכה תיקון טכנאי

זה יכול ליקרוא מכל מיני סיבות ואין ידיע רישמית מימה זה קורה

אלה השערות לא רישמיות

אל תיתבלבל ב4 נורות אדומות דולקות שמסמל חיבור לא טוב

חוץ מיזה חלק מה360 שורט דיסקים חלק רועשים מידי

ואם אתה משחק פרוץ אתה יכול לקבל באן למכשיר משרות הLIVE

בעניין לפתור תבעיות יש כל מיני מוצרים שאמורים "לחסן" מהRROD

בפועל אין הוכחות לזה וזה קורה הרבה

בכל מיקרה תישתדל לא לשחק יותר מישעה רצוף כל פעם -שהמכשיר לא יתחמם יותר מידי

פורסם

הבנתי שיש באוורר חיצוני שאפשר לקנות ואולי הוא יכול להוריד את הסיכוי לבעיה. לפי מה שהבנתי הבעיה היא שההתחממות היא הגורם העיקרי לבעיה ובגלל זה כדאי לשים את הקונסולה במקום מאוורר לא סגור ולא על שטיח. יש מישהו בפורום שאפילו קנה קירור מים ל360 שלו.

הבעיה העיקרית של ה360 היא שמיקרוסופט חברה קצת מפגרת :screwy: . הם לא אמרו מה הבעיה שגורמת לקונסולה לההרס ואנשים לא יודעים בדיוק מה לעשות אז מנחשים שזה בגלל חום. אז אם כולם חושבים שזה חום אולי זה חום וזה אומר לשים עוד מאוררים או קירור אלטרנטיבי וכל מני דברים שקשורים לקירור.

וכמו שקרירין אמר אם אתה לא מתכוון לקנות משחקים ל360 אתה לא תוכל לשחק ברשת (ובכל מקרה צריך גם לשלם על זה 70$ לשנה) .

פורסם
  • מחבר

בכל מיקרה תישתדל לא לשחק יותר מישעה רצוף כל פעם -שהמכשיר לא יתחמם יותר מידי

עם זה לא נראה לי שתהיה בעיה, אני אף פעם לא משחק משחקים הרבה זמן, כל פעם נותן גיחה לאיזה חצי שעה ארבעים דקות ומתפנה לעשות משהו אחר, ככה היה עם god of war ועם כל משחק אחר.

המשחק היחידי שאני ישחק בו כמה שעות רצוף יהיה PES2008 אבל לא נראה לי שהוא מותח את גבולות החומרה של הקונסולה ככה שזה גם בטח לא יהווה בעיה.

פורסם

איזה בולשיט מוחלט. שבוע שעבר שיחקתי כמעט 8 שעות רצוף ביושוק בלי שום בעיה

פורסם

זה כי כניראה קיבלתה מכשיר תקין

לפי מה שהבנתי הרבה מהRROD ניגרמו אחרי שעות רצופות של משחק כבד

לא כולם אבל הרבה

פורסם
  • מחבר

קרירין אתה מצייר את זה כאילו כל מכשיר שלישי מקבל RROD.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems

מיקרוסופט טוענים ל3-5% , גורמים ברשת מעריכים יותר לכיוון ה25-30 אחוז שזה לא כזה רחוק מכל מכשיר שלישי.

ליביו

פורסם

אני מעריך שהיחס הוא כ10 אחוז, אבל כאן מדובר על כל הקונסולות בשוק. רוב ה360 נמכרו בשנה הראשונה ולכן המספרים עשויים להתעוות

פורסם

זמן תה בו הגיד לצורך הדיון שזה 10%

זה אומר שיש יותר מי מיליון לקוחות 360 לא מרוצים בשוק

לך זה ניראה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים