פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים שלום לכולם , אני די מתלבט.האם כדאי לי לקחת לוח אם של אינטל עם הצ'יפסט P35 שמגיע די עירום או לקחת את אותו צ'יפסט על לוח של ASUS שמגיע מצוייד היטב במיטב הפיצ'רים.תגובתכם מאוד חשובה לי. אנא עזרו לי להחליט.שי.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים מחבר מה קשור תקציב?!הלוחות הללו עולים אותו הדבר. ואני יודע מה המחיר שלהם.אין דגמים אחרים. לצ'יפסט P35 ישנו רק דגם בלוח של אינטל - Intel Desktop Board DP35DPבלוח של ASUS ישנם מלא דגמים אולם אני מעוניין בהשוואה ללוח שנקרא - P5K.
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים במידה והם באותו מחיר עדיף את ה ASUSבלוחות של INTEL לא ניתן לעשות OC אפילו אם זו אופציה שאתה לא חושב עליה כרגע
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים בטח של אסוס, יש יותר פיצ'רים ואחרי שנה כשתגלה על עולמו המופלאה של OC אתה תצטער שלקחתה אינטל
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים אם אין לך צורך ב OC אז קח אינטל ! הרבה יותר אמינים נקודה!היום גם גיגהביט אמינים באותה מידה במחשב הקודם שלי עם לוח של אינטל נשרפו לי 3 לוחות בשנה
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר 3 לוחות בשנה?מה בדיוק אתה עושה שהלכו לך 3 לוחות בשנה?!האם מנסיונך האישי אתה חורץ דעה לגבי לוחות של אינטל או שאתה מכיר עוד אנשים עם נסיון דומה לשלך...אשמח לקבל עוד תגובות בנושא.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים אני נתתי דוגמא למה שקרה לילאינטל יש לוחות מאוד אמינים אני לא טוען שלאאבל לכל חברה יש לפעמים בעיות כמו שקרה אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.