עבור לתוכן

כבלים+בזק בעיה ושאלה

Featured Replies

פורסם

אוקיי...

אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי.

5M / 512 U

מודם = Thomson

כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter

זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו.

אז השאלה היא כזאת:

איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP.

כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר.

גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו?

אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על הבעיה.

פורסם

אתה פשוט מחובר לאינטרנט באופן קבוע. ישנה אפשרות לחיבור לאינטרנט בעזרת חייגן וישנה אפשרות להגדיר את כל הגדרות החיבור אצל הספק ונותן התשתית ואז בהדלקת מחשב אתה מחובר לאינטרנט. אני מחובר כך דרך כבלים ובזק בינלאומי אני חושב יותר משנה אולי שנתיים.

אם אתה רוצה לנתק את האינטרנט מסיבה זו או אחרת תכבה את המודם או שתבצע Disable ל Local area connection

פורסם

אתה מחובר ללא חייגן

ה MAC (אפשר לומר שזו "תעודת הזהות" של המודם שלך) שטבוע במודם שלך, רשום בחברת הכבלים

כשהמודם שלך יוצר קשר עם שרתי חברת הכבלים, לפי ה MAC הטבוע בו , הם יודעים שזה המודם של לקוח כך וכך (אתה)

ומכיוון שאתה משוייך לבזק בין לאומי, אתה מקבל דרך הכבלים IP של בזק בין לאומי, ואת חבילת המהירות שאותה רכשת.

אין בעיה להתחבר בחייגן (VPN) על גבי החיבור הקיים הזה, כל עוד יש שרת שמקבל את החיבור הזה, ומסתבר שיש, כי כמו שאתה אומר,

אתה מתחבר אליו.

עכשיו, לא הבנתי מה הבעיה כאן

האם יש לך איזושהיא בעיה באמת, או שזו סתם שאלה ?

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לשתי החברות כל אחת מאשימה את השנייה.

מעולם לא התחברתי ללא חייגן ולא ביקשתי להתחבר ללא חייגן.

אני גם יכול להתחבר עם חייגן ויש לי עוד IP אני לא מבין את זה...

פורסם

אני עדיין לא מבין איפה הבעיה ועל מה אתה מתלונן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים