עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתית האם ב279 ¤ שווה ?

Featured Replies

פורסם

לא

פורסם

ממש, אבל ממש לא.

פורסם

למה לא?! יש מצב שהרמקולים דיי טובים ומספיקים לממוצע. חבר לי קנה 6 רמקולים סראונד ב200 שח. הם מעולים. אבל הייתה בעיה בבקר שמנתב רמקול קידמי/אחורי/ימני/שמאלי.

סידר את זה וזהו.

שטויות. יש כאלה שזה מספיק להם.

פורסם

תראה אני אישית לא הייתי קונה את זה לא משנה מה,כי הרמקולים האלה ג'נרים והאיכות שלהם בכל היבט שהוא הוא גרוע

פורסם

לא הייתי משקיע במערכת הזו אפילו שקל אחד, רשום "זבל" על כל המערכת הזו.

שטויות. יש כאלה שזה מספיק להם.

יש כאלו שמספיק להם לנהוג בסוסיתא מקרטעת. אני מקווה שפותח הדיון לא יקנה את ה"סוסיתא" הזו.

פורסם

אם רכב חדש של טויוטה עולה 120000 וסוסיטה עולה 100 שח אז תאמין לי שיש כאלה שיקנו סוסיטה.

אני ממליץ לבדוק בדיוק מה זה כי "אנחנו לא עשירים מספיק כדי לקנות משהו זול".

פורסם

תשלם לי לא הייתי לוקח (ובגלל שאין לי מקום חח).

פורסם

אין שום מטבע בעולם שבו 279 יקנה לך משהוא שראוי לתואר מערכת קולנוע בייתי...

פורסם

קצת התחכמות וקצת ספאם אבל

אם יש לך 279 פאוונד ואתה קונה בארץ, אפשר להשיג משהו לא רע בכלל :P

פורסם

מהר מהר נותרו רק שלושה!!!!

תראה מה הציפיות שלך מה"מערכת" הזאת?

זה בהחלט זול אין ויכוח אבל האיכות תיהיה בהתאם...אתה יכול למצוא די וי די עם חיבור usb(מומלץ) ורמקולים פשוטים שיתנו אותו האפקט ואולי יהיו משתלמים יותר

פורסם

אל תאמין לזה, ברגע שה3 שנותרו יגמרו - מיד תתחיל מכירה חדשה, זה סתם אמצעי לחץ והפחדה (גם אני אתמול בGETIT הזמנתי משהו ויש להם טבלה עם 10 מקומות והיה רק מקום אחד פנוי [שורה 10 - 9 אנשים קנו, נותר עוד אחד], קצת נלחצתי אז הזמנתי מהר ואיך שהזמנתי, השם שלי היה במקום התשיעי ושורה 10 עדיין הייתה פנויה. למחרת, אחרי שהכל נמכר, התחילה מכירה חדשה.)

פורסם

ידוע ,שכחתי להוסיף ;)

פורסם

קצת התחכמות וקצת ספאם אבל

אם יש לך 279 פאוונד ואתה קונה בארץ, אפשר להשיג משהו לא רע בכלל :P

לא, אתה תקבל את הכי low end שאפשר שהוא לא generic, לפי מה שאמרו לי המטבע בעל שער החליפין הכי גבוהה הוא משהוא כמו 1 ל-13 שקל, כלומר 3600 שקל. הרסיבר הכי בסיסי זה 1500 שקל, 500 שקל ל-DVD עם upscale וזה משאיר לך 1600 לרמקולים, הכי טוב שתקבל זה סט מפלסטיק של חברה בעלת שם ולא מעץ...

פורסם

זה עדיין הרבה יותר טוב מזה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים