עבור לתוכן

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארה"ב WII ? - ושאלות נוספות

Featured Replies

פורסם

1. אני רוצה לדעת האם קיים WII במלאי בארה"ב?

2. האם יש טיעונים נגד קניה של המכשיר שם?

3. מה כדאי לדעת לפני קניה?

תודה.

פורסם

1-יש אתר שמדווח זמינות מוערכת באזורים בארצות הברית אז תחפש אתר כזה

בעיקרון הזמינות לא גבוה בימיוחד כרגע שנינטנדו לפי דיווחים שומרת על הרבה WII

למכירה בקריסמס הקרוב שאמור להיות ענק מבחינתם

2-יש הגנה אזורית והחשמל שונה

אז תיצתרך מתאם לחשמל וגם תיצתרך לירכוש משחקים מאזור ארצות הברית

שאומנם יותר זולים ויוצאים יותר מוקדם מהאירופים אבל השאלה הגדולה מה ימכרו בארץ

3-

א-תיבדוק אם המכשיר מתאים לך

הרבה אנשים קונים WII במחשבה שזה יריץ משחקים כמו בPC

ולמעשה זה מאוד שונה

יש משחקים שעדיפים על הWII ויש כאלה שעדיפים על הPC

ספלינטר סל לדוגמה גרוע על הWII וטוב במחשב

אבל במשחקי טניס לWII יש יתרון ברור

בקיצור תחשוב אם אתה אוהב פלטפורמות\JRPG\משחקים מקורים וכו ליראות אם הWII מתאים לך

אני קניתי אותו כמכשיר נוסף ולא כדבר יחיד

ב-אם אתה מחבר למסך איכותי תיקנה כבל קומפוננט

הWII תומך ב480P ורק אם קומפוננט תיראה ככה אחרת הגרפיקה במסך איכותי תיהיה מרוחה

ג-לWII יש תמיכה במשחקי קוביה -גימקיוב

בישביל זה צריך כרטיס זיכרון קוביה וידית קוביה

אז גם את זה צריך ליקנות

ומאוד מומלץ ליקנות כי לקוביה יש כמה משחקים מאוד טובים שלא יצאו בקונסולות אחרות

זה העיקר אם יש עוד שאלות תישאל

פורסם

1. הרבה אנשים אמרו שאם מגיעים לחנות של נינטנדו בניו יורק מוקדם מספיק יהיה להם WII למכירה אבל אני לא בטוח שזה נכון. שלי נקנה בהזמנה מוקדמת ועכשיו אני מנסה למכור חלק מהמשחקים שבאו עם ההזמנה המוקדמת ...

2. אתה מתכוון לקנות משחקים וגם משחקים VC הקונסולה האמריקאית הכי הכי זולה (וגם הקונסולה עצמה עולה קרוב ל100 דולר פחות ) . הפער במחירים בין ארה"ב לאירופה יכול להגיע להפרש בין הדולר ליורו שכרגע עומד על 40% . המחיר של הנקודות של ה WII (משמשות לקנית משחקים ישנים ואת הדפדפן שפעם היה חינם) גם יותר זולות ב40% כרגע באמריקאי בגלל פערי המטבע . הסיבה נגד לקנות אמריקאי היא שרוב הקונסולות שנמכרות בארץ הן אירופיות. אם אין לך טלויזיה שהיא מולטיסיסטם (בלתי סביר) גם לא כדאי לך . הממיר מתח עולה איזה 100 שקל.

3.

- כדאי שיהיה לך לפחות עוד שלט ונונצ'ק אחד לרוב קונים wii play ונונצ'ק.

- אם אתה רוצה לשחק במשחקי GC אתה חייב כאילו מאותו איזור (היתה פעם דרך להריץ כל איזור אבל היה עידכון שסגר אותה) ושלט GC ו כרטיס זיכרון לGC .

- רצוי לפחות שלט קלאסי או שלט GC אחד כדי לשחק במשחקי VC .

- רצוי מאוד לקנות כבל שהכי מתאים לטלויזיה שלך ( component בשני הסוגים S-Video באמריקאי ו scart-rgb באירופי) כי החיבור composite לא הכי איכותי.

- כדאי לשמור מרחק כשמשחקים 3 שחקנים בWII sport בעיקר בטניס כי השחקן שבאמצע יש נתיה לקבל מכות

- כדאי לך לבדוק אם יש משחקים שאתה רוצה לשחק על הקונסולה

- תתרחק מהמשחק farcry אל תקנה monkey ball בשביל ה50 מיניגימים הם גרועים, המשחק red steel נחשב ללא משהו (יש לי אותו ואני חושב שהוא בסדר), אם אתה אוהב football אז MADDEN08 נחשב למשחק פצצה ואני לא חושב שהוא יוצא לPAL.

פורסם

עוד דבר אם אתה קונה זלדה TP-מאוד מאוד מומלץ

השעתים הראשונות משעממות רק אחרי זה מתחיל האקשן האמיתי

אז תיהיה מוכן לזה -ברגע שאתה אופך לזאב בפעם הראשונה המשחק מתחיל להיות טוב ואחרי זה מצוין

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת כמה עולה WII בארה"ב 200$ או 250$?

כי ראיתי ב-בסט ביי ב-250$ אבל היה בSOLD OUT

פורסם

250$ רישמית

מגיע אם WII ספורט

סנסור בר

ידית+נונצק אחד

כבל קומפוזיט

חיבור לחשמל

בטריות לידית

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להשתמש ב-WII בתור הקונוסלה המרכזית שלי - אני מאוד אוהב משחקי אסטרטגיה וכרגע המקום היחיד לשחק בהם זה PC.

לכן אני מתכוון לשמור על המחשב המיושן שלי ולהחליף אותו בסיביבות ינואר(סיפור לזמן אחר). בכל מקרה אני חושב שלשחק ב-WII בזמני הפנוי יהיה ממש מגניב במיוחד בשתי שחקנים.

לכן אמרתי לחברה שלי להביא לי מארה"ב , המחיר שם הרבה יותר משתלם מבארץ(גם אם מחשבים את הממיר מתח ואת השלט הנוסף). בנוסף אני גם עושה 50-50 עם אחי. אז זה יוצא בכלל עסקה טובה כי בסביבות 550-650 שקל יש לי קונסולה.

השאלה היחידה היא אם יש בכלל סיכוי למצוא את המכשיר בארה"ב, אם לא האם כדאי לי להביא אותו מאירופה(אני עוד שבועיים בטורקיה)?

דרך אגב אני חושב שזלדה קיבל ציון 95 ב-GS שזה ממש מכובד - אני אף לא שיחקתי אבל שמעתי שזלדה ממכר בטירוף - לא יהיה איכפת לנסות.

פורסם

דווקה שם הוא קיבל רק 8.8 אבל מנסיון שלי בנתיים היה צריך לקבל הרבה יותר

אתרים אחרים באמת נתנו לו ציונים מאוד גבוהים ומגיע לו

פורסם

תרשם ותבדוק ב itrackr.com לפי העיר או המיקוד . לפי האתר שלהם הזמינות היא 21% שזה לא רע . קשה למצוא חנויות עם wiii כרגע וזה הולך להיות יותר גרוע ככל שחג המולד מתקרב.

יש חנות בניו יורק של נינטנדו כמו שאמרתי האתר שלהם פה :

http://www.nintendoworldstore.com/

הכתובת שלהם היא 10 Rockofeller plaza בניו יורק

פורסם
  • מחבר

תאמת ניחשתי שלא יהיה בארה"ב, כבר שלחתי את חברה שלי לשם אני עוד לא יודע מה יהיה...

מה אם לקנות בדיוטי של טורקיה? שווה?

פורסם

אני לא יודע אם זול בטורקיה

בכל מיקרה יכול להיות שהיא תימצא WII בערים קטנות יחסית

לפי מה שהבנתי בערים גדולות יותר קשה לימצוא

פורסם

הקטע אם WII האמריקאי שבגלל שהוא גם זול וגם המשחקים שלו זולים משמעותית גם האירופים בעיקר האנגלים קונים אותו. לרוב האנשים שקנו בזמן היציאה בארץ יש אמריקאי והם השיגו אותם בכל מני דרכים. לי יש הורים (אני הבן היחיד בארץ) בארה"ב והם עשו לי preorder (חוסך כאב ראש) . יש אנשים שקנו בebay שזה אופציה די טובה כי למרות המחיר היקר שם זה יוצא קרוב מאוד למחיר של קונסולה אירופית. יש כמה אנשים שבאו מוקדם לחנות נינטנדו וקנו . אנשים כמוני שיש להם קרובים בארה"ב עם כרטיסי אשראי אמריקאים מקבלים יתרון יחסי כי הם יכולים לעשות preorder ואז הם יכולים לקבל את הwii על בטוח בלי לעשות חיפושים מיותרים.

פורסם
  • מחבר

היא תהיה ב-NY בשבועיים הקרובים, אני לא מתכוון לתזז אותה יותר מידי, לכן שלחתי אותה לחנות של נינטנדו עם קצת מזל היא תחזור עם WII, בכל מקרה אני בטורקיה עוד שבועיים אז ככה שאם היא לא תשיג אני אבדוק את המחיר בטורקיה.

היתרון בלקנות בטורקיה הוא שלא צריך ממיר מתח שעולה משהו כמו 100 שקל לכן יש מצב שזה מתקזז, כמה עולה WII באירופה?

פורסם

היתרון בלקנות בטורקיה הוא שלא צריך ממיר מתח שעולה משהו כמו 100 שקל לכן יש מצב שזה מתקזז, כמה עולה WII באירופה?

250 יורו , כ100 דולר יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים