עבור לתוכן

שאלה בקשר OC

Featured Replies

פורסם

אז מה אתה הולך לעשות איתו?

• תגובות 33
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני צריך שתגידו לי בבקשה כמה אני יגע בOC עם המפרט הזה:

Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR

BLITZ FORMULA INTEL P35 HD

Corsair DHX XMS2 Dominator 2048MB DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan

CORSAIR 520HX

SEAGATE 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10

Evga8600GT

Thermaltake Tsunami +window

Thermalright Ultra-120 Extreme+ SILVERSTONE FM123 120mm

LG LCD 19" L1970HR

LOGITECH EX110

Arctic Cooling MX-2

ולא שתגידו לי למה זה ולמה זה.. :silly:

תודה ;)

פורסם

עם המחשב באופן כללי

פורסם
  • מחבר

OC!

פורסם

לדעתי 3200-3400 בטמפרטורות שפויות. המגבלה שלך תהיה רק המעבד והחום שלו.

פורסם
  • מחבר

למה אבל יש לי קירור טוב.. ומאורר עליו, לא?!

או שאתה אומר שהוא טוב, אבל מעלה זה, זה כבר עניין של קירור מים?

פורסם

תראה, מצאתי בנצ'ים שעשו לקוואד הזה לגירסת B3 שאמורה להיות פחות טובה לOC והוא כשל ב3400. ולצלח ב 3340

G0 אמור להיות יותר טוב. אבל עדין לא בהמון. לדעתי 3400 יהיה סביר והגיוני להגיע עם מערכת כזאת.

פורסם
  • מחבר

אוויי תודה עזרתה לי מאוד...

הקיררו שלי טוב לדעתך?!

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי את הקישור שראיתה עם ה-B3??

פורסם

בוודאי :xyxthumbs:

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/07/25/overclocking_intel_core_2_quad_q6600/2

The board and CPU finally stopped booting into Windows at around 3470MHz but we couldn’t get any kind of Windows stability at these frequencies. We dropped the CPU clock down to 3400MHz and our test suite ran just fine, but unfortunately one of the Prime 95 instances failed after around two hours – the overclock wasn’t 100 percent stable. We finally settled on 3348MHz (372x9) and at this speed the CPU would run everything we threw at it, while staying within what we determined to be respectable temperatures.

רק לזכור שזה B3, ולא G0.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, באמת תודה

חג שמח ;)

פורסם

חג שמח, תעדכן מה נסגר, נשמע כמו אחלה מערכת.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה..

איזה גירסה של וינדוס אולטיימט עדיפה לקנות ה32 ביט או ה-64 ביט? בשביל ה-OC..

ודרך אגב מפה הזמנתי: http://www.svc.com/ultra-120-extreme.html ,זהזה עם הפלוס שהתכוונת?!

פורסם

אני חושב שהגרסה של הפלוס זה זאת שבאה עם המאוורר שלהם ... ה S-Flex SFF21F.. שעל הנייר וגם ע"פ חוות דעת דיי מקצועייות אמור להיות מעולה.

יש איזשהי בעיה קטנה ע"פ אננדטק,

The addition of two extra heatpipes is pretty straightforward. However, the location of the added pipes does create some issues with the Intel socket 775 adapter carried over from the current Ultra 120 kit. The adapter frankly won't fit through the heatpipes in the new design. We actually had to bend the Socket 775 adapter to mount the Ultra 120 Extreme on a Core 2 Duo.

הם אומרים שהם ידעו את טרמלייט , מקווה שבאמת תיקנו את זה.. התגובה שלהם נעשתה לפני חצי שנה אז מקווה ששינו את הפס יצור. שווה בדיקה.

אתה בטח תרצה את הלינק,

http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים