עבור לתוכן

2 ADSLים מחשב ורשת

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית 2 ADSLים ומחשב שמשמש כשרת על המחשב יש LINUX אני יכול לחבר את 2 הADSLים למחשב ולהוריד ממחשב אחר ברשת ב400K לדוגמה? (1.5MB)

אם כן אז איך?

תודה.

פורסם

לא חושב שמישהו אי פעם ניסה דבר כזה.

אני מקווה שאתה מודע למחיר שזה צריך לעלות לך... 2 ADSLים... אם לא, עדיף לך לא לדעת ולרדת מהרעיון.

בכל מקרה, אני אנסה לענות לך על השאלה מההיגיון:

קובץ אחד לא תוכל להוריד במהירות 400K. מכיוון שיהיו לך שני חייגנים ושני חיבורים לאינטרנט. לא תוכל להוריד קובץ אחד משני חיבורים בו זמנית.

תיאורטית, אולי יהיה ניתן להוריד קובץ אחד מחיבור אחד על 200K, וקובץ אחר מהחיבור השני על עוד 200K. אך כשאני חושב על זה, גם זה בעיקרון לא ממש יכול להיות, כי אני לא חושב שמערכות ההפעלה תומכות בשני חיבורים לאינטרנט שיפעלו בו זמנית. וגם אם אפשר טכנית להיות מחובר לשני חיבורים בו זמנית, איך מערכת ההפעלה תדע לאיזה מהם לגשת כשהיא מנסה להתחבר לאינטרנט או לעשות משהו בו?

לדעתי, זה לא יהיה אפשרי.

מה רע ב-200K? לא מספיק מהיר?...

עדיף יהיה כבר לעשות ADSL 2.5Mb...

נ.ב.- אם מישהו כן עשה דבר כזה וחיבר שני חיבורים לאינטרנט ביחד, אני גם אשמח לשמוע איך.

פורסם

יש לו כבר שני ADSLים

הוא שואל אם ניתן איכשהו לנצל אותם ביחד ולא לחוד.

פורסם

אה, אופס..........

צודק, עכשיו קראתי שוב וראיתי.

אז כמו שאמרתי, לפי דעתי, לא נראה לי שניתן לעשות איתם משהו ביחד. לפי היגיון בלבד. אבל ניתן לחבר כל אחד למחשב אחר.

ודבר אחרון: :eek2:

2 ADSLים??? למה?? אין מה לעשות עם הכסף?... ;)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר אני פשוט לא יודע איך , יש לי חבר שזה כבר עובד אצלו (אני לא יודע אם הוא יכול להוריד ב400 הוא ב200X2 אבל זה עובד) אבל הוא אי שם ברומניה והוא יחזור רק עוד הרבה זמן :-\

פורסם

ראיתי לפני המון זמן ב-CALL FOR HELP שמישהו שאל את זה וכריס אמר שאי אפשר.. אבל יכול להיות שבאמת עם מודם מיוחד שאפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים