עבור לתוכן

רוצה לקנות PS3 יש לי אפשרות לקנות באנגליה , אבל איפה והאם כדאי ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת

תודה

פורסם

יש לי PS3 בבית ולמען האמת....

עם כל הגרפיקה המעולה, וההייפ סביבו, אני ממליץ שתחכה לצערי, וזאת עקב שני דברים.

1. עוד לא נוצר לו צ'יפ, כך שכל משחק עולה בסביבות 400 ש"ח בארץ.

2. מגוון המשחקים הוא ממש קטן וחוץ Resistance, Fall of men, לא ממש ראיתי משחק ששווה לקנות ממש כרגע פוסי 3 בשבילו.

אני ממליץ לך לחכות טיפה (ושוב, יש לי פוסי 3 בבית) לתת למגוון המשחקים לעלות ולמחירים לרדת.

אלא אם אתה מאלה שקונים לפי אימפולס... כמוני.... ובמקרה זה, תהנה ! ;D

פורסם

המחיר של ה-PS3 באנגליה הוא בסביבות 400 ליש"ט (בבאנדל עם כבל HDMI, שלט אלחוטי נוסף ושני משחקים). תוסיף לזה את המע"מ ואת המכס שתצטרך לשלם בישראל ותראה שזה ממש לא משתלם בעיקר בהתחשב בעובדה שהאחריות על ה-PS3 תהיה תקפה רק באנגליה ולא בישראל.

פורסם

יש לי PS3 בבית ולמען האמת....

עם כל הגרפיקה המעולה, וההייפ סביבו, אני ממליץ שתחכה לצערי, וזאת עקב שני דברים.

1. עוד לא נוצר לו צ'יפ, כך שכל משחק עולה בסביבות 400 ש"ח בארץ.

2. מגוון המשחקים הוא ממש קטן וחוץ Resistance, Fall of men, לא ממש ראיתי משחק ששווה לקנות ממש כרגע פוסי 3 בשבילו.

אני ממליץ לך לחכות טיפה (ושוב, יש לי פוסי 3 בבית) לתת למגוון המשחקים לעלות ולמחירים לרדת.

אלא אם אתה מאלה שקונים לפי אימפולס... כמוני.... ובמקרה זה, תהנה ! ;D

אני מקווה שגם לא ייצא לו צ'יפ.

ובקשר למחירים הגבוהים של המשחקים - בשביל מה יש איביי?

דווקא Fall of men זה משחק שממש לא משך אותי ויש כמה אחרים

פורסם

אמנם המלאי מצומצם אבל המלאי הקיים פשוט סוסססס ודרך אגב באמת הרסיסטנס ממש לא משך אותי וגם עכשיו אני אומר לך אחרי שסיימתי אותו ואללה לא כזה משחק כיפי ויפה... הגרפיקה לא משתווה לCOD3 ועוד מלא משחקים הקיצר שווה שווה רק עניין הצ'יפ מבאס

פורסם

אמנם המלאי מצומצם אבל המלאי הקיים פשוט סוסססס ודרך אגב באמת הרסיסטנס ממש לא משך אותי וגם עכשיו אני אומר לך אחרי שסיימתי אותו ואללה לא כזה משחק כיפי ויפה... הגרפיקה לא משתווה לCOD3 ועוד מלא משחקים הקיצר שווה שווה רק עניין הצ'יפ מבאס

גם אם הPS3 היה בא קורא צרובים מהמפעל זה לא היה רלוונטי לגבי אף אחד, צורב BR עולה כ1000 דולר בחו"ל(בארץ כ5.5 אלף שקל) וכל דיסק בסביבות ה180 שקל בארץ.

בכל מקרה לקנות באנגליה PS3 לא שווה את זה, המחיר הוא כ3500 שקל, בעוד כמה מאות שקלים קונים את אותו הדבר בארץ עם אחריות של ישפאר ובאפשריות תשלום הרבה יותר נוחות וכמובן בלי להתחמק מהמכס. למה 15.5% מע"מ + קנס לא קטן אם לא מצהירים על זה ובכל זאת תופסים אותך לא באים ברגל...

פורסם

מסכים עם דובי ,

רק מה המחירים ירדו קצת לצורבים:

http://lamir.co.il/product.asp?product=12842

2900 ש"ח

מזכיר לי את ימי צורבי הCD הראשונים :)

ליביו

פורסם

בקיצור צריך להמתין, ואני מאוד מאמין שהג'וק לא יוצא בגלל שהם מנסים לגרום למשחקים לעלות על DVD DL

!!!!

ל ה מ ת י ן

פורסם

nzehavi - אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום ולא לגרור את זה לדיון מפורש על צ'יפים וצריבות.

פורסם

סליחה מצטער אבל דברתי רק על חומרה לא על עבירה על החוק. בכל מקרה זה לא יקרה שוב סליחה

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה בסוף דודים שלו מבאים לו מארה"ב מ GAME STOP או משהו כזה

PS3+60GB+HDMI+2 CONTROLLERS ב 500$

תודה לכול העוזרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים