פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים שלום, יש לי מסך עם שני רמקולים מובנים. יש לי את התוכנה realtek שכל פעם שאני מחבר את הרמקולים למחשב היא מקפיצה לי חלון.הבעיה היא שאני לא מצליח לשמוע. ניסיתי להיכנס ללוח הבקרה, ולשחק עם ההגדרות של השמע (hda primary output ו - hd audio 2nd ouput) אבל זה לא עזר.מה אני עושה? ???תודה על הקריאה,moshe
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר מצטער חלון עם אפשרויות: line in line out headphone rear speaker out וכו'...
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר קודם כל תודה על ההתייחסות. לצערי, עדיין לא שומעים למרות שסימנתי line out. ???
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים מחבר נתון שאני חושב שכדאי להוסיף הוא שלא מזמן בדקתי מסך אחר במחשב הזה. המסך הנוכחי שמחובר למחשב הזה (עם רמקולים מובנים) הוא aoc lm725, החלפתי אותו במסך מדגם אחר, רק כדי לבדוק משהו. ולאחר מכן, חיברתי את מסך ה aoc חזרה, והתקנתי את הדרייבר שלו. מאז שעשיתי את כל הפרוצדורה הזאת לא שומעים...מקווה שהנתון הזה יעזור לפתירת הבעיה :-\, ושוב תודה.
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים תבדוק גם בהגדרות של כרטיס הקול. גם למטה בסרגל כלים ליד השעון תוודא שהווליום על פול וה MUTE אין עליו וי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.