פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים חבר שלי טס מחר לגרמניה ויש לי 300 יורו פנויים אז חשבתי לעצמי למה לא להביא איזה 360 דנדשה.השאלה היא אם אפשר להשיג במחיר כזה, אם כן אז איזה חבילה, ואם בכלל משתלם להביא משם, אודה על התגובות המהירות.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים חבל לך על הכסף.חבל על הטרחה ועל המכס ועל אובדן אחריות מוחלט (בניגוד לאחריות מקומית שמקבלים כאן נגיד).בשביל לא עוד הרבה כסף אתה יכול לקנות אחד בארץ...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר מכס לא יהיה, האחריות באמת בעייתית אבל נראה לי שאני אלך על זה בכל זאת.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר נראה לי שלא הבנת כל כך את העניין, חבר שלי יביא לי את זה ויעבור במסלול הירוק במכס בתקוה שלא יקרה כלום.
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים מחבר לא בעיה, שני חברים יהיו שם, יפרקו את הקונסולה מהקופסא שלה, אחד ידחוף את השלט אצלו, השני את הקונסולה, תאמין לי כבר הברחנו דברים קצת יותר גדולים.(כמו מיקסרים ופטיפונים).
פורסם 2007 באוקטובר 218 שנים הבעיה הגדולה זה אחריות וזה מסוג המכשירים שצריכים אחריות תיקנה בארץ בחנות שתיתן לך אחריות לפחות לשנה ככה אם תקבל RROD יתקנו\יחליפו לך
פורסם 2007 באוקטובר 418 שנים זה באמת לא בעיה להבריח, ממש ממש לא, וגם הקנס הוא בכלל לא גדול, 15.5 % מעמ... ככה הגיע הPS3 שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.