עבור לתוכן

מחפש חוות דעת על מארזי EZcool

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא כזה, קניתי לא מזמן מחשב מאייבורי, לא משנה המפרט, הכל הגיע במארז 6A21 של HEC.

כשהוצאתי את המחשב מהאריזה, שמתי לב לתקלה במארז. התקשרתי לאייבורי, אמרו לי בסדר,

כשיגיע חלק חלופי (הייתי צריך חלק קדמי חדש) יתקשרו אליי בשביל להגיע לקחת. אתמול התקשרו אליי מאייבורי והשאירו לי הודעה

שבה הם מציעים לי החלפה למארז של EZcool שהוא "יותר יקר". מחר אני אתקשר אליהם ואשאל איזה דגם בדיוק הוא מציע לי,

ואני אעדכן אתכם ברגע שאני אגלה אבל רציתי לדעת מה יש לכם להגיד.

איך החברה? יש לה אילו דגמים בטווח המחירים של ה 6A21 שהם טובים יותר או דומים לו באיכותם?

פורסם

תגיד להם בנימוס " לא תודה" ותחכה לחלק החליפי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, סבבה, סומך עליך :). אילו מארזים הם כן שווי ערך או יותר טובים קלות, שאני אוכל

להציע לו לבצע לי החלפה עם אלו, מכיוון שהוא היה כל כך נחמד והציע לי להחליף והכל... :hat:

פורסם

עכשיו אני מבין למה השם של אייבורי מסתובב פה בפורום בזלזול רב .. :kopfpatsch:

פורסם

יופי שהוא נחמד אבל אין שום טועם להחליף 6A21+400TRT בכלום

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר, ודרך אגב, לא קניתי את החבילה של מארז + ספק, הספק שלי הוא ה 420W NoiseTaker

פורסם

עוד יותר טוב אפילו. בכל מקרה אין ממש תחליף מבחינת EZCOLL

אם תגיד לי איזה מארזים כן יש להם להציע לך אולי נמצא תחליף

פורסם
  • מחבר

לפי הכתוב באתר שלהם:

JSP-TECH, ENERMAX, GIGABYTE, ANTEC, SILVERSTONE, RAIDMAX, THERMALTAKE

וכמובן HEC.

אם אתה רוצה מידע יותר מפורט... אני לא יכול לתת לך אותו, אייבורי הנחמדים האלה לא רושמים, יש את "כל הסוגים".

תן לי מספר דגמים מהחברות הרשומות למעלה שלפחות יהיה לי מה להגיד לו כשהוא ינסה לדחוף לי את ה EZcool :).

דרך אגב, מה גרוע במארזי EZcool ? שאני אדע.

אהה, ותודה על כל העזרה :yelclap:.

פורסם

הם הרבה יותר זולים (בטח יש סיבה טובה לכך) משאר החברות. אבל סך הכל הם לא מאוד גרועים. על הספקים שלהם אין בכלל מה לדבר, הם זולים והם ברמה של ספקים ג'נריים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים