עבור לתוכן

ספק עושה רעשים מוזרים O.o

Featured Replies

פורסם

אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר.

קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים.

עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה?

עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב.

אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.

פורסם

תפתח את המארז ותבדוק בדיוק מאיפה מגיע הרעש

במידה וזה ה HD ויש לך אחריות אז...

פורסם

יש לך אפשרות לבדוק דרך תוכנות ייעודיות כמו EVEREST או SANDRA טמפ' של חלקים במחשב.

אם אתה פותח אותו ומגלה שזה באמת מהHD תבדוק את הטמפ' שלו במאמץ אם זה לא מהHD תבדוק מאווררים אחרים במארז(אם יש) זה יותר נשמע לי כמו מאווררים דפוקים.

פורסם

גם לי יש תבעיה הזאת, כבר איזה שנה, אני פשוט מתעלם מזה :screwy:

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל תודה על התגובות.

יש עדכון מרעיש (תרתי משמע..), זה לא הדיסק הקשיח שמרעיש, זהו הספק! קירבתי את האוזן טוב טוב ושמעתי שזה מה ספק מאוחרי המארז וכשהקשבתי לרעשים מקדימה אז הרעש יכל לבוא מכל מקום במארז.

ללכת להחליף אותו? או שיש איזהשהו משהו שאני יכול לעשות בכדי להשתיק אותו?

פורסם

תארתי לעצמי שזה לא הHD.

אתה בטוח בוודאות שזה הספק ולא איזה מאוורר אחורי שיושב שם?

אם כבר אז יכול להיות שזה המאוורר של הספק - במידה שצריך להחליף מדובר על הוצאה של בין 80-עדליאדא ש"ח תלוי באיכות הספק ובקיבולת שלו.

פורסם
  • מחבר

אני 90% בטוח שזה הספק, הקשבתי ממש קרוב גם למאווררים והם היו שקטים, הספק הוא ג'נרי, חברת L&C, ההספק שלו זה 500WT, אני בא לחנות ממנה קניתי ואומר להם יש רעשים (?), מה הם עושים בשבילי? אני קצת חדש בזה.

פורסם

קודם כל אם הוא לא בתקופת האחריות אתה יכול לוותר על להגיע לחנות בכלל.

כמה זמן יש לך אותו?

פורסם

יש לך שנת אחריות אחת על ספק

במידה ועברה השנה אתה יכול לפרק את הספק לנקות ולשמן את המאוורר

במידה ויש לך לחץ אוויר (מיכל או בלאוור )אתה יכול לנסות ולנקות אותו בצורה כזו

בהצלחה בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים