פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים החבילה של הSTARTER PACK עולה 4400~ זה אומר שהפלייסטשן עם השלט לבד עולה פחות ?כי האמת אני לא כל כך מתלהב מRESISTANCE וMOTOR STROM בכסף שהם שווים עדיף לקנות כבר משחקים שאני אוהב
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אין PACK דרך ישפאר זול יותר , יש ביבוא מקביל.לדעתי עדיף לקנות את זה של ישפאר בשביל השלט ולמכור את 2 המשחקים אם אתה לא אוהב.ליביו
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אחי לדעתי תיקנה לא ביבוא של ישפאר אם אתה דואג לביטוח זה לא כול כך משנה כי גם ככה אם אתה רוצה ליקנות גוק שיצא אם אתה רוצה אז לא יהיה לך ביטוח אז זה לא משנהושלט של סוני 3 מקורי עולה 400 שקל עדיף ליקנות סוני 3 ב 2993http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים AMIT_MEG המכשיר שאתה מציעה לו זה מכשיר יפני מה שאומר שמשחקים של PS2\1 שנמכרים בארץ לא יפעלו וגם סירטי DVD ובלו רי
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים בדיוטי פרי עולה 3575 שקל לפני מכס ומיסיםלטענתי, השם דיוטי פרי מרמז על זה שלא ממש צריך לשלם מכס...
פורסם 2007 באוקטובר 118 שנים לטענתי, השם דיוטי פרי מרמז על זה שלא ממש צריך לשלם מכס...ולטענתי, ההודעה שלך מראה על חוסר הבנה ובורות
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר יש מצב אני יכול להשיג מהדיוטי פרי שבוע הבא אבל יש שמועה שסוני עומדים להכריז על משהו גדול ב-12 באוקטובר אז עדיף לחכות ולראות מה זה ?כי אומרים שיכול להיות שהם יורידו את המחיר או משהו או לקנות שבוע הבא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.