פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים אתה לא מגדיר שמות DNS, כל הקטע ב DNS הוא שזה מתרגם לך שמות ל IPאז אם ה DNS שלך הוא "שם" , מי יתרגם אותו כדי שהמחשב יידע להגיע אליו ?בכל מקרה, אני מבין שאתה משתמש בנתבתבדוק שבממשק הנתב מסומן לך לקבל DNS באופן אוטומטי עם החיבורוב DNS במאפיינים של ה TCP/IP שלך, שים את הכתובת של הנתב (10.0.0.138 במקרה שלך)וכך זה יהיה אוטומטינ.ב ספקיות אינטרנט לא משנות את הכתובות של ה DNSים שלהם לעיתים קרובות, זה די נדיר.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר לא ניתן לקבוע קבלת DNS באופן אוטמטי (תראה בתמונה) הוא בצבע אפור.ע"מ לאפשר את זאת אני חייב לשנות את OBTAIN AN IP ADDRESS AUTOMATICALLY - ואם אני עושה זאת אני מאבד ה SETTINGS לרשת שלי.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים שים לב, זה לא מה שאמרתי לך לעשותאמרתי לשים ב DNS את הכתובת של הנתב שלך - 10.0.0.138אחרי שנכנסת לממשק הנתב שלך, ושם וידאת שהנתב מקבל אוטומטית את ה DNSים מהספקית.(אתה אפילו לא חייב לוודא את זה, אם הגלישה עובדת לך אחרי שאתה מגדיר את ה DNS בתור 10.0.0.138 , אז זה בסדר)בתצורה הזו הנתב מקבל את ה DNS אוטומטית (שזה בד"כ ברירת מחדל בנתבים ביתיים)והמחשב מקבל את ה DNS מהנתב (שאתה מגדיר למחשב בצורה סטטית, במקרה שלך)
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר אני חושב שהבנתי אותך, לזה התכוונת? ראיתי שהנתב שלי ALCATEL SPEED TOUCH 510 מוצא את ה DNS אוטמטית. תודה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.