עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 700 ש"ח. מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם

PCI-E.

תודה.

פורסם
  • מחבר

ירוץ על הספק במרפט שיש לי?

וזה בסדר שלא תומך DX10. כך או כך לדעתי עד שיצאו משחקים שלא ירוצו על DX9

הם לא ירוצו גם על רוב כרטיסי הDX10 שיש כיום.

פורסם

אני חושב שהספק יחזיק אותו בלי בעיה אבל אל תסמוך על המילה שלי בעניין הזה, כדי שתחכה שמישהו שיותר מבין בספקים יענה לך.

אגב למה אתה קונה אותו? הכרטיס שיש לך במפרט יותר חזק ממנו.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שיש לי במפרט נדפק כשבוע לאחר שנגמרההאחרויות.

עכשיו אני לא יכול להריץ שום משחק מבלי שהכל יהיה מרוח (במקרה הטוב) או מסך שחור לחלוטין.

ובמצב עבודה רגיל יש מלא נקודות צבעוניות על המסך.

אגב, אני שם לב יש לך מערכת הפעלה VISTA.

אתה מרוצה או שלא שווה התקנה?

פורסם

באסה. בתקציב זאת האפשרות הכי חזקה. כנס ל tom's hardware ותראה את ההבדלים בין ה 1950GT לבין 7900GT.

לגבי הויסטה אני אשמח לענות לך בפרטי.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ל IQPC ול TMS

בשני החנויות אומרים שיש בעיה לספק את הכרטיס הזה...

איזה אלטרנטיבות יש באזור המחיר הזה?

פורסם

למה כולם ממשיכים לחיות בסרט שמשחקים שישתמשו בDX10 כל כך רחוקים מלצאת?!?...כבר עכשיו יצא משחק שמשתמש בקצת מהיכולות המרובות של DX10 (World in conflict) ואני בטוח ב100 אחוז שלא יקח יותר משנה אם לא הרבה פחות שהשוק יוצף במשחקים המשתמשים ביכולות של הDX10 אני לא אומר שינצלו את זה עד הסוף אבל ישתמשו בפיצ'רים למיניהם שהDX החדש מציא...

פורסם
  • מחבר

למה כולם ממשיכים לחיות בסרט שמשחקים שישתמשו בDX10 כל כך רחוקים מלצאת?!?...כבר עכשיו יצא משחק שמשתמש בקצת מהיכולות המרובות של DX10 (World in conflict) ואני בטוח ב100 אחוז שלא יקח יותר משנה אם לא הרבה פחות שהשוק יוצף במשחקים המשתמשים ביכולות של הDX10 אני לא אומר שינצלו את זה עד הסוף אבל ישתמשו בפיצ'רים למיניהם שהDX החדש מציא...

מצטער להקפיץ אבל הייתי צריך להגיב.

יש הבדל בין משחקים שתומכים ב DX10 לבין משחקים שתומכים ב DX10 אבל לא רצים על כרטיסי DX9....

וכאשר יצא משחק שלא ירוץ על כרטיסי DX9 אני מאמין שהוא גם לא ירוץ על כרטיס כמו 8600 בצורה נורמלית לכן אני לא רואה סיבה לקנות אותו כיום.

אגב, בסוף קניתי X1950PRO

בגלל שGT אין בשום מקום.

פורסם

תתחדש, אני מקווה שלא שילמת עליו הרבה יותר מ - 800 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים