פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים שלוםיש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרדרציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ?אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותיתתודה רבה
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אני פתחתי שרשור כזה מוקדם יותר היום וביקשתי המלצה לכרטיס קול וגם שאלתי אם עדיף מובנה על הלוח או כרטיס נפרד...והתשובה שקיבלתי היא שעדיף כרטיס בניפרד,שהוא לא מובנה על הלוח כי הביצועים יהיו טובים יותר...
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה ללא ספק יחידה חיצונית! ו Creative זו דרך נכונה
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר ברור לי שכרטיס חיצוני עדיףשאלתי פשוט בגלל שמדובר בכרטיס דיי מיושן והכרטיס הפנימי הוא הרבה יותר חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.