פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים יש לי שני סטיקים של 512 ואני מעוניין לקנות עוד ג'יגה.איזה מאפיינים בזכרונות אמורים להיות זהים על מנת שאפשר יהיה לשלב עם מה שיש לי כרגע?או שאולי אני צריך זכרונות זהים לחלוטין?ומה הבדל הביצועים בין DDR ל DDR2?קצת חבל לי שהלוח אם שלי לא תומך זכרונות DDR2 לכן אני מעוניין לדעת האם ההבדל בביצועים משמעותי.תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים כמו שאמרתי בעבר , לסוג הזכרונות ותדר הזכרונות יש השפעה קטנה על ביצועי המחשבלהרחבת זכרון אתה צריך שני סטיקים של 512M DDR ל-Dual Channel , לא חשוב הסוג
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר כלומר אני לא יכול להוסיף סטיק אחד של ג'יגה? אני צריך לקנות 2 של 512?
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים כמו שאמרתי בעבר , לסוג הזכרונות ותדר הזכרונות יש השפעה קטנה על ביצועי המחשב להרחבת זכרון אתה צריך שני סטיקים של 512M DDR ל-Dual Channel , לא חשוב הסוג סטיק אחד לא יעבוד בדואל צ'אנל עם עצמו . ואם תקנה אחד של 1G סביר להניח שהדואל צ'אנל במערך של ה 512X2 שכבר יש לך יתבטל.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים מחבר תודה אבל אתה לא צריך להגיב בזלזולאין לי מושג מה הכוונה דואל צ'אנל ומה ההשלכות של זהלכן בסך הכל רציתי לוודא אם הבנתי נכון.
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים Dual Channel זה אחד הדברים שמשפיעים מאוד על הביצועים במחשבשים לב שבלוח-אם יש 4 סלוטים של זכרונות בשני זוגות (כל זוג בצבע שונה) , פשוט תוסיף עוד זוג זכרונות
פורסם 2007 בספטמבר 3018 שנים תודה אבל אתה לא צריך להגיב בזלזול אין לי מושג מה הכוונה דואל צ'אנל ומה ההשלכות של זה לכן בסך הכל רציתי לוודא אם הבנתי נכון. לא בזלזול.. באמת שלא.... שבוע טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.