עבור לתוכן

רציתי להבין משהו לגבי מערכת סראונד..

Featured Replies

פורסם

כדי שיהיה לי סראונד דרך הרסיבר מהמחשב לאיזה חיבור בכרטיס סאונד אני צריך להתחבר?

• תגובות 36
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לחיבור למעלה מצד ימין.

פורסם
  • מחבר

זה בצחוק או מה? מה זה למעלה מצד ימין בדיוק? איזה צבע החיבור?

פורסם

אתה צריך לחבר לצבע ירוק

איפה שרמקולים מחוברים

אבל אם אתה לא רוצה רעשי רקע כדאי להשתמש בכבל איכותי

הכבל נקרא 2 RCA ל - PL קטן

פורסם
  • מחבר

זה יתן לי סטריאו רגיל ברסיבר.. אני רוצה לקבל סראונד..

פורסם

כבל SPDIF

פורסם

איזה רסיבר יש לך - סטריאו 2 ערוצים או 5.1

אם יש לך 5.1 עם מעבד פרו לוגיק 2 זה ישמיע לך סראונד

תרשום גם איזה כרטיס קול יש לך

אולי יש לך יציאה אופטית

פורסם

איזה רסיבר יש לך - סטריאו 2 ערוצים או 5.1

אם יש לך 5.1 עם מעבד פרו לוגיק 2 זה ישמיע לך סראונד

תרשום גם איזה כרטיס קול יש לך

אולי יש לך יציאה אופטית

למה אתה כזה?? הבנאדם רוצה סראונד אמיתי מה אתה מדבר איתו על פרו לוג'יק 2?

לפותח הת'רד, איזה כרטיס קול יש לך? תו דגם גם אם יש לך מובנה.

אם יש לך יציאה דיגיטלית, זה יכול ליהיות או יציאה אופטית (נראה ריבוע קטן כזה עם דלת שכשאתה מכניס את הכבל האופטי היא נכנסת פנימה) או יציאה קוקסיאלית שהיא בד"כ כתומה או צהובה ומתחבר אליה חיבור RCA (שזה בננה כמו של הלבן אדום צהוב) ואתה צריך לחבר לשם כבל פשוט שמעביר וידאו (עם בננה צהובה), זה במידה והמרחק בין הרסיבר למחשב הוא לא גדול והקבל לא ארוך מידי. אם המרחק הוא גדול תצתרך להשתמש בכבל קוקסיאלי. (שהוא אותו דבר בערך)

אם יש לך שאלות נוספות בנושא, תרגיש חופשי לשאול. :)

פורסם

למה אתם סתם מזיינים לו בשכל?!

אלא אם הכרטיס שלו עושה קידוד DD\DTS חי, אז הוא יקבל רק סטריאו, אלא כמובן אם הסרטים כבר מקודדים ב-DD/DTS. אותו סיפור עם משחקים רק שאת המשחקים שתומכים ב-DD/DTS אפשר לספור על יד אחת...

אל תשבור את הראש, קנה שלוש 3.5mm Stereo jack to RCA וחבר ל-6ch input.

פורסם

למה?? ואם הוא יכול לחבר בצורה דיגיטלית? (רוב הסיכויים!) ככה הרסיבר יעשה את הקידוד אז אל ת**ין שיש פה קשר לקידוד של הכרטיס..

ואם והקידוד של הרסיבר שלו לא משהו אז הוא יכול לחבר אנלוגי כמו שרשמת ואז הכרטיס יעשה את הקידוד.

פורסם
  • מחבר

כרטיס הסאונד שלי מובנה REALTEK AC97 ... יציאה אופטית אני יודע שאין לי אבל קוקסאלית אין לי מושג...

ישמח לקבל עזרה בנושא.. לפי מה שנאי רואה יש לי 6 יציאות סאונד ויש האמת עוד 2 יותר למעלה שאני מקווה שהם מחוברות שרשום עליה SPDIF IN/OUT שלפי מיטב הבנתי זה של הסראונד..

קיצר אני יקנה כבל קוקסאלי ויחבר לOUT של זה ולרסיבר וזה יעבוד?

פורסם

אתה יכול לצלם את זה אולי? ככה שלא תקנה סתם?

עריכה: אתה יודע מה? עזוב אני דקה עושה חיפוש על הלוח שלך. רק עכשיו שמתי לב שיש לך מפרט. :)

עריכה שניה: לפי האתר של ג'יגהבייט זאת יציאה/כניסה קוקסיאלית אז יש לך אישור לקנות כבל.

כמו שהבחור אחרי אמר, אתה לא תקבל סראונד במשחקים כי בשביל זה צריך כרטיס קול תומך EAX ולחבר בחיבור אנלוגי לרסיבר (ככה שהכרטיס קול יעשה את הקידוד)

פורסם

כרטיס הסאונד שלי מובנה REALTEK AC97 ... יציאה אופטית אני יודע שאין לי אבל קוקסאלית אין לי מושג...

ישמח לקבל עזרה בנושא.. לפי מה שנאי רואה יש לי 6 יציאות סאונד ויש האמת עוד 2 יותר למעלה שאני מקווה שהם מחוברות שרשום עליה SPDIF IN/OUT שלפי מיטב הבנתי זה של הסראונד..

קיצר אני יקנה כבל קוקסאלי ויחבר לOUT של זה ולרסיבר וזה יעבוד?

יעבוד רק בסרטים, לא במשחקים.

פורסם
  • מחבר

הצילום יגיע יותר מאוחר כי אני כרגע צריך ללכת אבל סתם רציתי לדעת.. אני מעוניין ש3 דברים יהיו מחובירם בסראונד לרסיבר : הדיוידי, הטלויזיה והמחשב..

לרסיבר יש יציאה אופטית אחת ויציאה קוקסאלית אחת וכל השאר זה יציאות סטריאו רגילות.. זה אומר שנאי יוכל לחבר רק 2 מכשירים בסראונד?

את הממיר של יאס יש לי אפשרות לחבר בסראונד?

[br]פורסם בתאריך: 30.09.2007 בשעה 08:00:43

יעבוד רק בסרטים, לא במשחקים.

זה בסדר רק סרטים אני רואה על הטלויזיה עם הרסיבר.. משחקים כבר קשורים למסך מחשב ולרמקולים של המחשב..

אפשר לחבר במקביל גם את הרסיבר וגם את הרמקולים של המחשב ?

פורסם

ראיתי שפספסת את העריכה שלי אז תקרא את ההודעה הקודמת שלי.

תן את הדגם של הרסיבר שלך ככה שנראה אילו כניסות יש לו בדיוק. אותו דבר עם היס.

לגבי השמיעה מהרמקולים של המחשב ושל הרסיבר בו זמנית, אני לא בטוח שזה אפשרי. (כי בפועל הכרטיס גם מקודד וגם שולח אות לא מקודד לרסיבר) אז חכה שמישהו שמבין יותר ממני יענה לך.

אני מניח שאתה רוצה את זה בגלל משחקים? כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, אתה בכל זאת תצתרך לקנות כרטיס קול אחר שתומך EAX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים