עבור לתוכן

זהו נישבר לי הזיין סופית מהנשים הישראליות ואני טס למזרח הרחוק להביא מישהי משם

Featured Replies

פורסם

אתה בן 22 ? בן כמה אתה בכלל ? מה הצורך שלך בכלל להתחתן ? מה הסיבה שלך להתחתן ? אתה רוצה להביא ילדים לעולם בגיל 22 ?

אתה רוצה להתחתן בשביל לשמור על הבת זוג רק איתך או משהו ? מי אמר שאתה חייב להתחתן בכלל ? ומי אמר שאתה חייב להביא ילדים בכלל ?

ובקשר לנשים הישראליות , אתה מצד אחד רוצה מישהי איכותית...

ומצד שני אתה אומר שאתה רוצה אישה כוסית שתשב בבית , ובגלל זה אתה הולך לחפש בחו"ל ,

אז תדעו לכם שאין דבר כזה. התרבות בארץ שלנו נורא נמוכה , ולכן רוב הנשים פה הן ברמה של כוכב נולד..או מועדונים זולים בתל אביב ,

אבל אני אומר שזוגיות זאת פשרה - אתה לא יכול לקבל הכל. אם אתה רוצה מישהי כוסית שתשב בבית כל היום ותעשה רק מה שאתה רוצה - אז אתה

בעצם מחפש משרתת או איזו פרחה שלא יהיה לך על מה לדבר איתה בכלל ואתה לא תסדר איתה ותצטרך להתגרש.

בקיצור מה שאני אומר זה כשאתה בוחר בת זוג , ברור שאתה קודם כל בודק אם אתה נמשך אליה - אבל אתה צריך לבדוק עוד תכונות חשובות -

כמו אינטילגנציה - חוש הומור - תחומי עניין - אתה יכול להביא לי גם את הכי כוסית בעולם ..אבל אם היא מפגרת לא אהיה לי מה לעשות איתה ובטח שלא להקים משפחה איתה. והבנות הכי נורמליות שיש בארץ זה בעיקר סטודנטיות אז אתה צריך לחפש בחורה כזו - אבל אתה צריך להבין שמערכת יחסית בנויה על פשרות

ואתה לא יכול לצפות שתהיה לך בת זוג איכותית מבחינת מראה חכמה והכל שתעשה רק מה שאתה רוצה , אחרת אתה תתגרש שוב אחרי חודש.

לפי דעתי הגיל לחתונה זה 28-31 ככה , אחרי שכבר עשית הרבה דברים בחיים וטיילת וניסית כמה קשרים.

גם יהיה לך יותר כסף ואמצעים למשפחה שלך , וגם אתה תהיה בשלב בחיים שכבר "ראית הכל" וניסית הכל.

להיות בן 20 פלוס עם ילדים נשמע מדכא , במיוחד במדינה כמו שלנו שאפילו בית אי אפשר לקנות בלי משכנתא.

• תגובות 66
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם ראשונה שאני גם קורא מה שהוא אמר, וגם מסכים עם זה :xyxthumbs:

פורסם

כנ"ל לגביך . :xyxthumbs: . חחחחח.// נכון הוא צודק בדבריו.// .

פורסם
  • מחבר

רוסיות :xyxthumbs:

לא אופציה , בדקתי, 50 אחוז מהן מתגרשות מהבעלים הישראלים שלהן זמן קצר אחרי שהן מקבלות מסמכים שמאפשרים להן לקבל מעמד חוקי ,עבור חלק גדול מהן בן הזוג משמש כרכבת להגיע ליעד ותו לא.

ברור, זה לא שאתה חלילה הבעיה, כל הנשים במדינת ישראל הן הבעיה :sleep:

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה, רק תזהר מעקיצות ותהיה חכם.

בקבוצת הגיל שלי הבחורות הנורמאליות מזמן נשואות או גרושות עם ילדים ואין לי חשק להיות אבא לילד שהוא לא שלי.

מה שנשאר זה דאבות ,מכוערות ומתוסבכות ששומר נפשו ירחק מהן (נו טוב לסיבוב קצר הן מתאימות ,אבל שום דבר מעבר לכך )

ועכשיו למי שלא זוכר מהדיון הקודם:

הבחור בן 21-22

סלח לי, אבל זה לא גיל להתחתן בו. מעל 50% מהזוגות שמתחתנים ששני בני הזוג מתחת לגיל 26 מתגרשים תוך שנתיים.

משום מה 26 זה איזשהו מספר קסם, כי זוגות שלפחות צד אחד בהם בגיל הזה או מעל מתגרשים הרבה פחות, משום מה.

וכמו ש cleric אמר-

העולם טועה, אתה צודק.

NOT.

אתה מוזמן לבדוק את הדיון הקודם :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286688.60

מעולם לא אמרתי שאני בן 21 ,אין לי מושג מאיפה הבאת את הנתון הזה.

אני משתדל לשמור על אנונימיות על מנת שאני אוכל להתבטא בכנות ,יחד עם זאת, היות ונושא הגיל הוא קריטי לדיון, אני יכול להגיד שאני מתקרב ל-30.(אם כי אני לא מרגיש ככה)

אני דווקא זכרתי את זה ולא הבנתי איך הוא כבר הספיק להתחתן ולהתגרש בגיל כזה..

משום מה זה מריח לי כמו בלוף.

הי תירגע , אין לי שום סיבה לשקר לבלף או להגזים מפני שאין לי שום דבר להרוויח מכך, שהרי אני אנונימי ומתכוון להישאר כזה.

פורסם

משום מה, מאיפושהו, אני זוכר מהדיון ההוא שאותה מורה מדוברת בסביבות גיל ה 30

וציינת שאתה צעיר ממנה ב 9 שנים

יכול להיות שהדמיון שלי עובד שעות נוספות, אני מאשים את העבודה.

ובכל מקרה, צא מבת ים X: חפש מבנות הקיבוצים, שם תמצא את מבוקשך O:

ובכלליות, איזור הצפון :xyxthumbs:

הייתי אתמול בארנה בהרצליה (באתי בכלל למרינה אבל הלכנו לאכול גלידה). זה פשוט משהו מפחיד. כולם עם מכנס ארוך, נעלי ואנס או נייק, משקפי שמש על העיניים גם בתוך הקניון, ולכל אחד איכפת רק ממה אחרים חושבים עליו

חיפה והצפון זה סיפור כל כך שונה מאיזור המרכז S:

פורסם

הי תירגע , אין לי שום סיבה לשקר לבלף או להגזים מפני שאין לי שום דבר להרוויח מכך, שהרי אני אנונימי ומתכוון להישאר כזה.

אני רגוע..

ויש לאנשים מסויימים סיבות כאלו ואחרות להפיץ שטויות ברשת, ואתה יכולת (יכול למעשה, כי מה שלא תגיד לא יוכל לבטל את האפשרות שאתה משקר) ליהיות אחד מהם.

שיהיה לך בהצלחה בכל אופן.

פורסם

משום מה, מאיפושהו, אני זוכר מהדיון ההוא שאותה מורה מדוברת בסביבות גיל ה 30

וציינת שאתה צעיר ממנה ב 9 שנים

יכול להיות שהדמיון שלי עובד שעות נוספות, אני מאשים את העבודה

חיפה והצפון זה סיפור כל כך שונה מאיזור המרכז S:

גם אני זוכר שהוא רשם שהוא הרבה יותר צעיר מהמורה , אבל אולי המורה בת 40 :P

אני תמיד צודק , עד עכשיו אתה טעית :-*

------------------------------

תשמע אפ 16 , מה שאני יכול להגיד לך זה שפשוט תרגע ותקח הכל באיזי אף אחד לא אמר שאתה חייב בכלל להתחתן ולהביא ילדים.

פורסם

טוב אז ככה אני מסכים חלקית

במדינה באמת יש המון בחורות אם ביצים

ואני גם לא מתחבר לישראליות

דרום אמרקיות לדוגמה פי 200 יותר נחמדות מישראליות

פורסם

טוב אז ככה אני מסכים חלקית

במדינה באמת יש המון בחורות אם ביצים

ואני גם לא מתחבר לישראליות

דרום אמרקיות לדוגמה פי 200 יותר נחמדות מישראליות

נחמדות נו זה ברור. אתה בא להתחיל עם אחת מאירופה היא ישר מחייכת לך :-*. כאן בארץ היא אממ :bash:

פורסם

לא יודע אבל אני אחרי רוסיות מחפש עכשיו ישראלית. רוצה שינוי. רוצה מישהי עם שורשים שקשורה לארץ הזאת ואוהבת אותה כמוני. לא יעזור - אין את זה בהרבה רוסיות שהן עולות חדשות. כן, מי שפה הרבה זמן כמוני (אני פה ממלחמת המפרץ 1991 והפיכת ברית המועצות לרוסיה) בהחלט מרגישה כמוני אבל הן מעטות.

אשכנזיה ישראלית זה פתרון מצויין לדעתי. :hi:

פורסם

לא רק זה

בחורות בארץ ישר שואלות אותך איפה אתה גר ובמה אתה עובד

כאילו מה קרה?

אני מדבר בשיחה ידידותית וישר בודקות לי תארנק?

כמובן שיש ניקוד על השאלות האלו

תגור בוילה בכפר שמריהו ותעבוד במסחר יהלומים ויש לך דיט להערב

המצב הכלכלי שלך בקאנטים והן יתרחקו כאילו פרצה שריפה

וזה רק משיחה ידידותית

פורסם

לא רק זה

כאילו מה קרה?

וזה רק משיחה ידידותית

שמעתי הרבה פעמיים בנות בגיל 15 16 שאומרות אני יתחתן רק עם מלך אחד עם כסף וכו.. לא משנה שהן דומות לאמן הרשע :cool2: . טוב כניראה זה הגיל שלהן. יש אחת למשל חולה על רן דנקר ותמיד אני אמרתי לה שמעי עוד מעט זה יעבור לך. היא באה אלי אחרי חודש אומרת לי זהו לא מעניין אותי רן דנגר אז אמרתי לה רואה. אבל היא אמרה עכשיו אני מתה על יהודה לוי חחחחחח בנות חמורות מעלות עצבים :pissed: .

פורסם

לא רק זה

כאילו מה קרה?

וזה רק משיחה ידידותית

לפחות יש לך WII.

היי, תגידי, באלך לנופף בWIIMOTE שלי?

פורסם

זה כל כך נכון. בחורות אמריקאיות תמיד מחייכות וגם אם הן מסרבות לצאת איתך הן עושות זאת בנימוס. (מניסיון בבסיס) בחורות ישראליות תמיד עושות פרצופים לא מרוצים בסגנון "איך בכלל העזת לגשת אלי".

פורסם

הרגע אמרת שטות - גם בחורה ישראלית מסרבת בנימוס לצאת איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים