עבור לתוכן

Freelancer - מה הלאה ?

Featured Replies

פורסם

הרבה זמן לא ראיתי משחק מחשב כל כך ממכר וכל כך מהנה.

לאחר כמה שעות משחק, נלחמתי בכל מיני רעים וסגולים (NOMADS), והגעתי לרמה 38 !!!! מסתבר שזו הרמה הגבוהה ביותר (ככה כתוב). אז מה עכשיו ? חזרתי למנהטן, גיבור גדול, עם עיטורים, סלחו לי על הבגידה, אף אחד לא רודף אחרי. זהו ? עכשיו אני חופשי לעשות סתם משימות ? יש איזו מטרה עליונה להמשך המשחק? או שפשוט סיימתי אותו ?

תודה.

פורסם

o_O

הגעת לרמה 38 רק בעזרת העלילה? :o

Anyway, עכשיו אתה פשוט יכול לקבל משימות ולהרוויח כסף (בין השאר ע"י מסחר) חופשי ולחפש את הספינות המתקדמות ביותר במשחק (Sabre/ Titan/ Eagle) ואת כלי הנשק המתקדמים ביותר (Level 10) שנמצאים בדרך כלל על ספינות הרוסות (איקסים אדומים על המפה) וגם לחקור עוד יותר את היקום (ישנן 48 מערכות מוכרות).

העלילה אכן די קצרה אבל האיכות של המשחק מפצה על כך ;)

פורסם
  • מחבר

o_O

הגעת לרמה 38 רק בעזרת העלילה? :o

Anyway, עכשיו אתה פשוט יכול לקבל משימות ולהרוויח כסף (בין השאר ע"י מסחר) חופשי ולחפש את הספינות המתקדמות ביותר במשחק (Sabre/ Titan/ Eagle) ואת כלי הנשק המתקדמים ביותר (Level 10) שנמצאים בדרך כלל על ספינות הרוסות (איקסים אדומים על המפה) וגם לחקור עוד יותר את היקום (ישנן 48 מערכות מוכרות).

העלילה אכן די קצרה אבל האיכות של המשחק מפצה על כך ;)

אז זה הרעיון עכשיו ? בלי מטרה מוגדרת ? נשמע די משעמם :)

פורסם

זה לא שאין מטרה מוגדרת, אתה פשוט מגדיר לעצמך מטרה כל פעם ;D

אין כמו לבהות במסך במשך שעה בזמן שהחללית שלך עושה את דרכה מקצה אחד של מערכת לקצה השני, וככה 10 פעמים עד שהגעת למערכת הרצויה.

:P

פורסם

There are very few things which can be exciting at this point of the game:

1. Find the two UNKNOWN systems

2. Load your level 10 ship with 4 NOMAD weapons which use no energy :)

3. hmmmm :/

פורסם

אני הגעתי לרמה 18 אחרי 14 שעות. זה הרגע שסיימתי את העלילה אני חושב.

אבל הם אומרים ש-"We'll Stay in touch", אבל אנחנו לא...

בכל מקרה, זה ממש משעמם עכשיו... לא עד כדי כך מעניין אותי להשיג ספינה עם הכל Level 10. אם זה היה לוקח כמה דקות אז בסדר - אבל זה שעות של שיעמום.

נגיד רציתי להרוויח קצת כסף אז לקחתי יהלומים מברלין ללידס. לקח לי איזה שעה לעשות את הדרך הזאת!

כאילו עוד מערכת ועוד מערכת וכל פעם הקרציות האלו תוקפים אותי וצריך להרוג אותם מחדש... זה סתם חוזר על עצמו.

אין שום דבר מעניין...

פורסם
  • מחבר

אני הגעתי לרמה 18 אחרי 14 שעות. זה הרגע שסיימתי את העלילה אני חושב.

אבל הם אומרים ש-"We'll Stay in touch", אבל אנחנו לא...

בכל מקרה, זה ממש משעמם עכשיו... לא עד כדי כך מעניין אותי להשיג ספינה עם הכל Level 10. אם זה היה לוקח כמה דקות אז בסדר - אבל זה שעות של שיעמום.

נגיד רציתי להרוויח קצת כסף אז לקחתי יהלומים מברלין ללידס. לקח לי איזה שעה לעשות את הדרך הזאת!

כאילו עוד מערכת ועוד מערכת וכל פעם הקרציות האלו תוקפים אותי וצריך להרוג אותם מחדש... זה סתם חוזר על עצמו.

אין שום דבר מעניין...

אני ב15 שעות הגעתי ל38.

איך בכלל עושים משימות של העברת משא ?

פורסם

בכל תחנה שבה אתה עוגן אתה יכול למכור/לקנות Commodities;

שים לב שהמחיר של כל אחד מהמוצרים מופיע באחד משלושה צבעים (אדום, צהוב, ירוק) כאשר ירוק זה מחיר זול ואדום זה מחיר יקר.

בפירוט שמופיע למטה על כל מוצר מופיעים המחירים שלו בכל הבסיסים שסוחרים בו.

אתה יכול למשל לקנות מוצר כלשהו במקום מסוים ב 200 credits ולמכור אותו במקום אחר ב 1,400.

פורסם

מצאתי כבר איזה 7 נשקים CLASS 10, איזו ספינות יכולות להשתמש בהן?

פורסם

Eagle/Sabre/Titan

פורסם

שאלה.

אם אני קונה ספינת משא, המשימות שאני יכול לקבל ישתנו מחיסול ספינות להעברת מטען, או שזה אותו הדבר?

פורסם

99% בטוח שזה נשאר אותו דבר.

פורסם

מצאתי אליין אורגניזם ואיפה לקנות EAGLE!

:D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים