פורסם 2002 בינואר 1923 שנים אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!!דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!!מה כבר ביקשתי???
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים מחבר הקיצר, מה אני עושה?כשהתקנתי את הXP הוא ביקש סיסמא לADMIN אז הכנסתי סיסמא וכשהוא ביקש אותה בschedule אז הכנסתי את אותה הסיסמא...אגב, לUSER שלי אין סיסמא (סתם הקשתי ENTER והschedule של הדראקXP גם את זה לא קיבל)
פורסם 2002 בינואר 2023 שנים מחבר כשזה נהייה פשוט מידי זה חשוד!... ;Dעריכה: הסתבכתי שמה, איפה בדיוק אני מגדיר ת'דרעק הזה?
פורסם 2002 בינואר 2323 שנים קליק ימני על My Computerבוחרים Mangeניגשים ל Groupsפותחים את Administratosלוחצים על Addותוסיף את ה User שלך.....Simple as that......
פורסם 2002 בינואר 3023 שנים אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי??? תגיד לי, יא חתיכת אינפנטיל - התקנת WinXP Pro ואתה מתלונן על רמת האבטחה שלו ? הרי זהו ההבדל העיקרי בינו לבין גרסת ה HOME ! אם אתה רוצה פחות אבטחה, אז לך על הגרסה הפשוטה. אם לא, אז תפסיק להתלונן ולקטר , ותנסה ללמוד איך מפעילים את יצירת הפאר שהתקנת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.