עבור לתוכן

דריבר הVIDEO IN בכרטיס GF3 של NVIDIA מסרב לפעול..

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי כרטיס עם כניסת ווידאו (VIVO) של MSI מסוג GF3-TI200 עם 64 מגה וכניסת/יציאת ווידאו עם ציפ של פיליפס.

קניתי את הכרטיס לפני שנה והצלחתי להשתמש בכניסת ווידאו ואף להקליט עם הדריבר WDM שהגיע עם הכרטיס (גירסה 1.04).

עכשיו אני מעוניין שוב להשתמש בכניסה וכשאני מתקין את הדריבר של ה VIDEO CAPTURE הוא נותן הודעת שגיאה (קוד10) שהדריבר/רכיב לא יכול להתחיל לעבוד.

אני עובד על WIN XP עם דריבריי תצוגה 41.09 של אנוודיה, ונסיתי גירסאות WDM הבאות : 1.22, 1.16 1.04 ועם כולן הוא מסרב לעבוד.

האם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איף לפתור אותה ?

פורסם

גם לי היתה הבעיה הזאת עם הכרטיס הזה ומה שבסוף אחרי שנואשתי זה להשאר עם דריבר נמוך (23.11 אני חושב)

ואז הWDM עובד יופי .

אני מקווה שאתה לא תגיע לאותה מסקנה ותמצא את הפתרון .

פורסם
  • מחבר

אמירם ,מפיסטו : תודה לשניכם , אני ינסה את מה שהצעתם בקרוב וידווח איך הולך, דרך אגב בדיוק לפני דקה קיבלתי אימייל מ MSI והם אמרו לי לנסות את הדריבר מהאתר שלהם (אני מניח שהתכוונו לדריבר תצוגה כי את ה WDM שהם מציעים כבר ניסיתי),

אז אני ינסה את הכל ויגיד מה קורה...

עריכה - אמירם, אני רואה שבאתר שלהם יש המון גירסאות מ 7.58 עד 41.07 (40.72 3100 3000 2890 2720 21 83)

נראה כאילו כולם של אנוודיה (כמו ה WDM) - על איזה גירסה אתה ממליץ לעבודה תקינה של הלכידה מבין הכל ?

פורסם

אני ממליץ לך לעבוד עם דרייבר שיש לו חתימה דיגיטלית תוכל לזהות דרייבר כזה ע"י הכיתוב whql לידו ,הגירסה האחרונה בעלת חתימה כזו

היא 41.04 תוכל להוריד מ-www.guru3d.com .

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי גרסאות שונות מהאתר של MSI והן: 41.07 40.74 31.00 27.20 - עם אף אחת מהן הCAPTURE לא הסכים לעבוד,

רק עם 21.83 הCAPTURE הסכים להתקין את עצמו ואף לעבוד - אז לפחות זה עובד אבל זה דרייבר עתיק שלא טוב בכלל למשחקים וגם יש איתו באגים (של הפויינטר למשל) , זה מגוכך שהגירסה הכי חדשה שאפשר לעשות איתה CAPTUER זה 21.83,

אני ינסה עוד כמה WHQL's כמו שהמליצו כאן למרות שאני בספק אם יעבדו כי אין סיבה ש גירסה אחת תעבוד והשנייה לא לסירוגין,

זה ממש מעצבן - או שאי אפשר לשחק כמו שצריך או שאי אפשר לצפות בממיר דיגיטלי שמחובר למחשב או ללכוד.

אם למישהו יש פתרונות או רעיונות בכל זאת - אשמח לשמוע, בדרך נסגנן איזה מכתב ל MSI ול NVIDIA.

פורסם

מה הדגם של הכרטיס ?

(8851 , 8850, משהו אחר?)

מה בדיוק רשום על המדבקה שנמצאת על הצ'יפ של הביוס שלו ?

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא 8850 - עם כניסת טלווזיה ו 64 מגה - PCB בצבע אדום וסינק כסוף גם על הזכרונות.

פורסם

ומה כתוב על הצ'יפ של הביוס?

אתה לא מקל עלי במיוחד :)

פורסם
  • מחבר

טוב , לאחר חפירות בתוך המחשב , הנה עוד פרטים:

צ'יפ של הביוס: של WINBOND יש עליו מדבקה ירוקה שמסתירה את רובו ועליה רשום:

N8850

MS100

צ'יפ הכניסת ויציאות ווידאו הוא: Philips SAA7108E

דגם הכרטיס הוא : MS-8850 ver 1.1

אלה רוב הפרטים המעניינים (יוצר בשבוע 49 של 2001 - ואפשר להמשיך עם עוד מאפיינים :) ).

בכל מקרה ניסיתי גרסאות דריברים יותר חדשות מ 21.83 שלא היו באתר של MSI והכי גבוה שהצלחתי זה 26.53. עם 2720 ו 2940 ה CAPTURE כבר מסרב לעבוד.

פורסם

עכשיו ננסה להשיג לזה ביוס חדש.

פורסם

אני לא חושב שMSI שחררה ביוס חדש ,גם אני חפשתי וחיפשתי ואין כלום.

זה אחת מהסיבות שהכרטיס הזה הוחלף בזמנו.

פורסם

עם GF4 4200 של SUMA אני לא חווה בעיות של הWDM, אבל נשמע לי מוזר שהם מזלזלים באנשים שהדגם שלהם כבר לא חדש. אצלי צריך להתקין את הWDM מחדש כל פעם שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך אחרת הוא גם לא פועל, אבל לא נתקלתי בבעיות עם גירסאות חדשות, ומקווה שלא אתקל

פורסם

אתה לא מכיר את הבעיה ולכן מה שאמרת הוא נכון אבל לא מביא לתוצאות במקרה הזה (למרות שאני אף פעם לא הייתי צריך להתקין שוב

את ה WDM לאחר החלפת דריבר).

פורסם

אני צריך. מה שהתכוונתי להגיד שנשמע תמוהה שחברה פתאום תפסיק להשקיע בפתרונות הצפייה בWDM של כרטיסים שהם ישנים יחסית ולא נמכרים כיום. אם אתם לא מצליחים נסו לידע את NVIDIA או MSI על הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים