עבור לתוכן

מת לי הספק כוח :(

Featured Replies

פורסם

היום קמתי כמו בכל הימים אחרי שהמחשב עבד כל הלילה ועסק בהורדות, אני מנסה להדליק את המסך מחשב שום תגובה מצד המחשב לוחצת על העכבר לוחצת על המקלדת שום תגובה, טוב נתקע, לוחצת על הריסטארט לא מגיב לוחצת על הכיבוי.. מנסה לוחצת על הכיבוי/הפעלה לא מגיב! מה עוד יש לעשות חוץ מלהוציא את השקע מהתקע? עשיתי זאת, נכבה, מחזירה את השקע לתקע מנסה להפעיל את המחשב לא נדלק.. אוקי משהו מוזר מרסטטת את הלוח אם ע"י הוצאת סוללה שום תגובה כלל לא חשבתי שזאת תקלה בספק כוח, כולה נרכש לפני 5 חודשים ספק כוח 450 וואט של אנטק דגם SP-450P, טוב כנראה נשרף הפיוז של הספק... השאלה שלי, יש בידיי עלון שקיבלתי של אנטק עם קניית המארז Antec sonata 2(הספק הגיע עם המארז) שנאמר שיש לי אחריות ל3 שנים, האם מישהו יודע האם זה כולל את הספק?

זה מטמטם אותי, המחשב עבד פרפקטלי בסדר פתאום בום מת! ואתם לא תגידו שזה ספק של חברת שוק, חברה איכותית ומומלצת..מעצבן! מזל שיש לי נייד, הייתי מתחרפנת בלי קרינה של מסך מחשב לכמה זמן ;)

נ.ב

קניתי את המחשב דרך החנות IQPC, מה אתם חושבים יעשו לי בעיות? או שיחליפו לי בשקט, פשוט להתקשר ולשלוח להם את הספק בדואר?

פורסם

במקום להיתחבט בשאלות טיפשיות בפורום הכי פשוט בעולם זה שתתקשרי למנחם מחר על הבוקר ותשאלי...אני מכיר את מנחם והוא מוכר לי כאדם נחמד ואיש טוב אם יש לך אחריות לא יעשו לך שום בעיה כולשהיא

פורסם

אני ממש ממש לא מבין מה מטרת הדיון,וגם אם היתי מבין אף אחד לא יכול לעוזר לך חוץ מהחנות.

אי לכך ובהתאם לזאת - הדיון ננעל.

במידה ותקבלי זיכוי או שתרצי המלצה לספק כוח אחר פני אליי בה"פ והדיון יפתח (לאחר שתוסיף את התקציב לכותרות והכל לפי חוקי הפורום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים