עבור לתוכן

הרכבת והתקנת כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled.

לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול:

1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב?

2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס OB יועברו ל-disabled,או הסרת הדרייברים של כרטיס הקול OB)?

3)מה דעתכם על כרטיס קול מסוג creative audigy se?

נ.ב. כל עזרה,המלצה,הערה,הארה או תובנה מכל סוג שהו לגבי התקנת כרטיס קול תתקבל בברכה

תודה ושבוע טוב!

פורסם

1. כרטיס קול חיצוני יתן ביצועים יותר טובים ...

2. פשוט בBIOS תגדיר DISABLED לכרטיס קול הONBOARD וזהו...מומלץ כמובן גם להסיר דרייברים מאחר ואין בהם צורך...

ובקשר לכרטיס קול תגיד לנו מה התקציב ומה השימושים ונתאים לך את הכרטיס המתאים :)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!!

לגבי הכרטיס עצמו,הבנתי שכרטיסי קול טובים יכולים לעלות בסביבות 170 שקל...אני חושב שזה התקציב...

אני לא הולך להרים בבית אולפן הקלטות וגם לא לחבר מערכת קולנוע ביתית למחשב...אבל גם לא רוצה משהו זול עם איכות של טרנזיסטור.

אני רוצה כרטיס קול טוב,לא יקר במיוחד,עם ביצועים טובים בשביל משחקים,מוזיקה,סרטים וכו'...

מישהוא המליץ לי על creative audigy se....העלות שלו היא בסביבות 170 שקל...

הייתי שמח להמלצות נוספות

פורסם

לא נראה לי שיש יותר טובים מהאודיגי SE בתקציב.

פורסם

אז הכרטיס הזה יספק אותך לדעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים