פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים צריך 2 מדריכים בבקשהככה לפרמט עם הדיסק של הWINDOWS שמפרמטים את כול המחשב אני יודע אני צריך עזרה למצבים הבאיםיש לי מחשב עם כונן C ו D וWINDOWS מותקן ב כונן C1}אני רוצה לדעת איך אני מפרמט רק את כונן D2} איך אני מפרמט רק את C מתקין שוב WINDOWS ב C ו D נשאר עם כול הדברים שעליותודה מאור
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים 1. דרך "המחשב שלי" אתה לוחץ כפתור ימני על הכונן שאתה רוצה לפרמט ו-"אתחול".2. אותו תהליך כמו שאמרת שאתה יודע לעשות, רק שבמקום למחוק את כל הכוננים אתה מפרמט את הכונן הרצוי בלבד (C לדוגמא) - את זה אתה עושה במסך השני של ההתקנה (עם הטבלה של ניהול דיסקים).אם תסתבך אצרף תמונות.התארד שייך לפורום וינדוס ולשם מועבר.בנוסף אשמח אם תוריד את השורה האחרונה שנוגעת להזמנות, לא מקובל פה (:בהצלחה.
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים בתמונה הראשונה אני חושב שהכל ברור.בתמונה השניה:אתה עומד על המחיצה שאתה רוצה לפרמט (C במקרה שלך) ולוחץ אנטר להמשך ההתקנה, במסך הבא הוא יתן לך אפשרות או לפרמט את הכונן או להשאיר אותו כמו שהוא ולהתקין בתיקיה אחרת (נגיד c:\windows2).[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.