עבור לתוכן

מתלבט לגבי קניית Thermalright HR-03 Plus NVIDIA 8800

Featured Replies

פורסם

פשוטו כמשמעו, ראיתי שיש אותו בפנדה והמחיר לא כל כך מהווה כאן פקטור, מה גם שלפי הסקירות השונות הוא פשוט מעולה.

ה8800 שלי פשוט לוהט אז לא נראה לי שיש כאן כל כך ברירה אלא להחליף HSF אבל אני צריך לדעת שזה הכי טוב שיש ולשמוע דעות של אנשים שיש להם אותו ולדעת איך הוא.

דבר נוסף הוא ההתקנה, פשוטה או לא? צריך לקנות בנוסף גם גריז תרמי? ובנוגע למאוורר, על איזה 92 אפשר להמליץ לי?

ואם כבר פתחתי דיון אני די רוצה להחליף את המאוורר של הטוניק למאוורר יותר חזק, יש המלצות?

פורסם

היי

נתחיל מהמאוררים לטוניק, זה נחרש פה ביומיים האחרונים, תסתכל בפוסטים בעמוד הראשון פה.

לגבי הHR-03 PLus - מעולה מעולה מעולה. הוריד לי את הטמפ' של הGTX ב30 מעלות, בחתימה שלי יש ת'רד עם תמונות והשוואות.

רק קח בחשבון שזה מבטל לך את האחריות על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

האחריות כאן זה שיקול גדול, מצד שני הכרטיס עצמו בא כבר עם אובר שאני לא נראה לי אעבור אותו אז אני לא אמתח את הכרטיס יותר מדי ואני יכול להסכים עם זה שאי אפשר להמשיך עם הטמפרטורות האלה שמגיעות קרוב ל90 במאמץ, הכרטיס פשוט סובל :-[

ראיתי את הדיון שלך ובהחלט נראה טוב, אתה יכול אולי להרחיב על איך היתה ההתקנה של ה-HSF, ואם בנוסף צריך לקנות גריז תרמי?

בנוגע למאוורר של הטוניק, חשבתי על Vantec ThermoFlow 92mm Smart, יש דעות עליו או המלצה על משהו אחר?

פורסם

הצלעות באות עם גריז תרמי כבר.

ההתקנה לא מסובכת לדעתי (אם יש ניסיון מינימלי) רק תקפיד לנקות את הליבה,הזיכרונות ומיצבי המתח אם אלכוהול לפני שאתה מדביק להם את צלעות הקרור.

לגבי הטמפ', איזה מארז יש לך? כמה מאוררים? תנקה את הכרטיס מסך מאבק ע"י ספרי אויר. 90 מעלות לGTS זה קצת מוגזם..שלי עם קרור סטוק היה על מקסימום 88 וזה עם OC ל650/1900 ובGTX.

פורסם
  • מחבר

זה GTX , נראה לי שהתבלבלת אבל זה חם בכל מקרה, לא הגיע ל90 אבל 86 בהחלט.

מארז Thermaltake Eureka, יש במארז שני מאווררי 120, אחד קדמי שמכניס אויר ואחד אחורי שמוציא, כמו כן שמתי על החלון שלו בצד עוד מאוורר 90 שמכניס אויר.

הכרטיס בא מהחברה במהירות של 630/2000.

פורסם

בשלב ראשון תנקה אותו ותוריד תוכנה בשם RIVATUNER מ www.guru3d.com ותשנה איתה את מהירות המאורר ל100% ... קצת יותר רועש אבל הרבה יותר קריר.

פורסם
  • מחבר

הוא חדש אז אין מה לנקות וכמובן שכבר שיניתי את מהירות המאוורר ושמתי על 100אחוז ברגע שראיתי שהכרטיס מתחמם כל כך.

בנוגע למאוורר לטוניק?

פורסם

הS-FLEX שך SCYTHE .. אתה מחפש עוצמה או שקט?

פורסם
  • מחבר

עוצמה, על השקט ויתרתי כבר מזמן.

פורסם

אני משתמש באלו במרז ובטוניק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=10324

רועשים במקסימום אבל חזקים מאוד (93CFM)

דף טכני: http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/perfectlight/blueeye/blueeye.asp

הם מזיזים כמות עצומה של אויר אבל במחיר של DB :silly: .. הרבה DB

פורסם
  • מחבר

אז נראה לי שמצאתי את המאוורר הבא של הטוניק, תגיד הוא מתאים גם לגוף קירור?

ואגב, רשום בביקורת שעשו על הHSF שיש בעיה עם הקירור לזכרונות שהוא נוטה ליפול, נתקלת בקשיים כלשהם?

פורסם

אני התקנתי את שלי ב3 ליוני ועד עכשיו טפו טפו לא נפל כלום....ניקיתי טוב טוב את מייצבי המתח והזכרונות באלכוהול לפני שהדבקתי את החדשים.

לHR-03 מתאים מאורר 92, אבל עם קצת מודינג (אזיקונים) גם 120 מתאים.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אלך על ה-92, הוא אמור לקרר טוב גם איתו אני מעריך.

בקשר למאוורר של הטוניק, בכמה יכול 120 כמו שלך לשנות את המצב מהמאוורר שהטוניק בא איתו?

פורסם

יכול לגלח עוד 2 או 3 מעלות בלחץ אבל זה מאוד תלוי בזרימת האויר במארז שלך.....אבל תהיה חייב לווסת את המהירות שלו, תאמין לי שלא תרצה אותו על מקסימום על הזמן...

פורסם

אם הוא יקנה את הקירור ובאמת ירצה מאוורר 92

אתה יכול לתת לו את הדלתה שלך :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים