עבור לתוכן

שאלה לגבי קרור למעבד

Featured Replies

פורסם

גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית:

שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא).

מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?

פורסם

לא ממש הבנתי מה הכוונה שלך.

אבל בכל מקרה בכל מעבד חייב להיות קירור וזו לא שאלה בכלל.

אם כבר ההתלבטות היא בין הקירור המקורי החלש והרועש של אינטל/AMD לבין קירור רציני של חברות אחרות

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי מה הכוונה שלך.

אבל בכל מקרה בכל מעבד חייב להיות קירור וזו לא שאלה בכלל.

אם כבר ההתלבטות היא בין הקירור המקורי החלש והרועש של אינטל/AMD לבין קירור רציני של חברות אחרות

אני אבהיר ואחדד את השאלה:

לא מזמן, פורסם מפרט עבור מישהו שביקש עזרה. כמיטב המסורת, התנדבו כמה להציע מפרט. שתי הצעות (משני חברי פורום) היו כמעט זהות, עם שינויים בשוליים. בשתי ההצעות המעבד היה מאותו סוג. אולם, באחת ההצעות המפרט הופיע עם קירור למעבד (arctic cool) ובהצעה האחרת, ללא.

מכיוון שכאמור מדובר על אותו המעבד, מה המשמעות שמציעים אותו עם קירור "חיצוני"? האם במקרה זה מורידים את הקרור המקורי ומוסיפים את החיצוני?

דרך אגב, למיטב זכרוני לא היה מדובר בהצעה ל- OC. האם במקרה של OC רצוי קירור "חיצוני"?

פורסם

אם זה נכנס בתקציב, אז תמיד עדיף להכניס קירור נורמלי מטעמי שקט.

כן, במצב שלוקחים קירור חיצוני, לוקחים מעבד בדגם OEM (ללא קירור. דגם שכולל קירור נקרא BOX).

כמו שאמרתי, אם נכנס בתקציב ולא מתוכנן OC, עדיין עדיף קירור חיצוני נורמלי.

אם מתוכנן OC אז כמעט ואסור לא לקחת קירור חיצוני.

פורסם

אילן, לא מעט ת'רדים פתחת פה, ואני שמח לעזור לך אבל באמת, תנסה לחפש מקום טוב יותר לתרדים שלך. אם אתה לא מחפש הצעה למפרט, מפרטים זה לא המקום.

הועבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים