עבור לתוכן

צריך עזרה בלשדרג את המחשב שלי למכונת הקלטות קטנה

Featured Replies

פורסם

אוקי,

הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות.

עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5.

לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין.

אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני.

הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו.

אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנה לגיטרה מאחר שזהו הכלי העיקרי עליו אני מתכנן לנגן

ולהקליט.

אה, יש לי גם מקלדת (מחשב...) של Creative שמחוברים אליה קלידים (המקלדת מחוברת ב-USB). כרגע כשאני מנגן עליה יש דיליי מסויים מרגע הלחיצה ועד רגע השמיעה ואמרו לי שזה בגלל כרטיס הכל. הייתי מעוניין שגם הבעיה הזו תיפטר.

הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי:

AMD Athlon 64, 2000MHz (10 X 200) 3200+

Gigabyte GV-NX66

nVidia GeForce 6600

1GB Ram

מה ההמלצות שלכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים