עבור לתוכן

Medal of honor: AS עובד לללאאאטטט!!!

Featured Replies

פורסם

זה לא קשור למשחקים, יש לי בכלל בעיה שבכל מה שקשור לביצועי 3D המחשב שלי איטי ברצחניות.

אני זקוק לעזרה.

מפרט:

TB 1.4

herc kyro 2

256mb DDR

פורסם

הבעייה היא בכרטיס המסך שלך kyro 2 שנותן ביצועי 3d עלובים במקרים מסוימים לעומת כרטיסי מבוססי geoforce , תחליף ל-geoforce 2 ti200 או אם אין לך בעיית מזומנים ל-geoforce 3 ti200 או ti500.

פורסם

Bah, תגדיר מה בעיניך נחשב איטי ב3D!

לפי דעתי הכרטיס אמור לספק את הסחורה. (לא לגימר)

הקירו 2 עם מערכת יחסית חזקה כמו שלך, אמור לספק ביצועים שוים וטובים (ברזולוציות גבוהות במיחד) מ NVIDIA GTS

למעשה, הקירו ביום טוב יכול להגיע לביצעים של GEFORCE 2 TI, כמובן שהכרטיס עולה על כל MX מעפן - אחלה כרטיס מבית טוב.

תבדוק תוצאה ב3DMARK2001, למרות שהם לא מדדויקים בקשר לקירו 2 מכיון שהוא משתמש בתכנולוגיה מיוחדת ויעילה!

הבעיה ב3D באה "פתאום"? או שזה משהו משתמשך..

פורסם

נ.ב.

ברור שביצועי הכרטיס לא מתקרבים אפילו לTI200

או לTI500

אחרי הכל זה כרטיס של דור קודם!

בן כמה הוא?

פורסם

דווקה המשחק הזה עובד חלק אצלי

AMD 900MHz

256 MB SDRAM

CREATIVE RIVA TNT 32MB ULTRA

לא נראה לי שהבעיה בכרטיס שלו....

תראו את שלי LOL

פורסם

תוריד את ה צבעים ואת הטקסטורות ל-16 ביט, תפעיל את המשחק ותראה עולם חלק יותר ומלא ברק. זה יכפיל את כמות הפריימים וכמעט אי אפשר לראות את ההבדל בגראפיקה. עוד משהו שאתה יכול לעשות זה לבדוק ש anti-aliasing לא נמצא על 4X. תבדוק שהוא על 2X ואם זה לא עוזר אז תבטל את ה anti-aliasing בכלל. בשביל לבדוק ולשנות את רמת ה anti-aliasing שלך, תוריד תוכנה ששמה NVMAX.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי המעבר בביצועים בין 32 ביט ל16 הוא זניח בכרטיסי kyro2.

פורסם

אמרו את זה גם על gf2. העובדות בשטח הם שכפול מידע עובק על כל פיקסל\פיקסל של טקסטורה ב-32 ביט. זה מעמיס מאוד.. בייחוד על משחק כמו mohaa עם טקסטורות כ"כ עשירות. תנסה את זה לפני שאתה פוסל על הסף. ותנסה גם את העניין עם ה anti aliasing. גם לי היו אותם בעיות במשחק הזה ויש לי אחלה מערכת יחסית.

פורסם

ההבדל בין 16 ביט לבין 32 ביט בכרטיס הקיירו לא רק שהוא זניח, אלא כמעט לא קיים במציאות.

הקיירו מעבד בDefault ב32 ביט ואם בוחרים מצב של 16ביט, הוא יראה איכות תמונה גרועה יותר (כמו כל כרטיס אחר ב16 ביט).

לעומת זאת, כשמעבירים ל32ביט, קצב הפריימים לא נפגע ואילו התמונה הופכת להרבה יותר חלקה ונעימה.

מה שאני ממליץ לך לעשות הוא לוודא שAntiAliasing לא פועל ולנסות להנמיך את הרזולוציה.

כמו כן, תנסה דרייברים חדשים לכרטיס (14.28).

פורסם

תוריד את ה צבעים ואת הטקסטורות ל-16 ביט, תפעיל את המשחק ותראה עולם חלק יותר ומלא ברק. זה יכפיל את כמות הפריימים וכמעט אי אפשר לראות את ההבדל בגראפיקה. עוד משהו שאתה יכול לעשות זה לבדוק ש anti-aliasing לא נמצא על 4X. תבדוק שהוא על 2X ואם זה לא עוזר אז תבטל את ה anti-aliasing בכלל. בשביל לבדוק ולשנות את רמת ה anti-aliasing שלך, תוריד תוכנה ששמה NVMAX.

ומה יעזור לו להוריד NVMAX? זו אפליקציה לכרטיסים גרפיים מבוססי צ'יפים של NVIDIA לא?

פורסם

יש לי gf2 mx, והוא גם אמור להיות כרטיס בנוי 32 ביט לא ? הקטע הוא שאם אני מעביר את הטקסטורה ל 16 ביט אז אני מקבל הרבה יותר פריימים.. אם אני מעביר את הצבע ל 16 ביט אני מקבל קצת יותר פריימים אבל טיפה באגים בגראפיקה בעצמים רחוקים...

אם אתה אומר שהקיירו 2 יודע אז הוא יודע.. כנראה הבעיה שלו זה ה anti aliasing..

פורסם

צודק טעות שלי..

פורסם
  • מחבר

תשמעו הanti aliasing היה מכובה מההתחלה.

מה אני משוגע?

זה מאט ברצחניות.

פורסם

אין שום סיבה לבעיה.. תוריד דרייברים חדשים... זו לא הבעיה אבל זה לפחות ישפר קצת את המצב.. באיזה שלב היו לך הכי הרבה ירידות בספירת פרייים ? Omaha Beach בטח נכון ? כי אם כן, אם anti aliasing היא לא הבעיה אז איכות הטקסטורה חייבת להיות הבעיה. או שתוריד מאיכות האפקטים קצת.

פורסם
  • מחבר

1. דרייברים הכי חדשים.

2. זה הדמו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים