פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים ראיתי בפורום כלשהו שיש תוכנה שכשמתקינים אותה בויי היא מאפשרת הרצה של די וי די.http://forum.vgs.co.il/viewtopic.php?t=1646מישהו ניסה כבר?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים לא ניסיתי תאורטית זה אפשרי כי הWII מקבל DVD רגילים והבעיה היחידה שלו להציג סירטי DVD זה בעיה תוכנתית שאפשר לפתור בקלות
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים כן, יש חיה כזאת. אבל לפי מה שידוע לי, אתה צריך צ'יפ ואיתו לטעות את התוכנה, או דרך איזה SDLoader.יש לי כזאת, אבל לא ניסיתי אותה..
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים אני יגיד לך משהו-גם אם היתה אפשרות רישמית לנגן סירטי DVD בWII לא היתי עושה את זה לפחות לא הרבה -וגם לא בקונסולות אחרות תחשוב על זה שהכונן DVD בWII כמו בקונסולות אחרות זה לא כונן נישלף ואם תישחוק אותו מהר יהיה לך בעיה לסדר אותו ובגלל זה אני לא נוהג ליצפות בסרטים בקונסולות במיוחד שמכשיר DVD היום עולה 200 שקל אני שומר על הWII שלי רק למשחקים אולי אם בעתיד יהיה אפשרות לחבר ארד דיסק חיצוני הסיפור יהיה אחר לגמרי אבל כרגע שיש רק דיסקים וכרטיסי SD קטנים אני מעדיף לוותר על ליצפות בDVD בWII
פורסם 2007 בספטמבר 2918 שנים מחבר צודק. אני רק רוצה לדעת אם זה אפשרי עם התוכנה. אני לא מתכוון לראות סרטים גם ככה עם הויי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.