עבור לתוכן

צריך המלצה לטלוויזית LCD 37" ב7-8K

Featured Replies

פורסם

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי...

אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף.

כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P.

אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714#

מה אתם אומרים?

על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים?

תודה רבה לעוזרים. :beerchug:

פורסם

שמע יצא לי לטייל קצת (הרבה) בחנויות שאבא שלי חיפש טלויזיה כזאת וכל מקום שהלכתי ישר קפצו לי לעיין 3 חברות שזה LG , PHILIPS ו שארפ קצת מאחור.

ישר שנכנסתי לחנויות ראיתי מרחוק את הטלויזיות שרואים בהם הכי טוב ותמיד שהתקרבתי גיליתי שזה אחת מהחברות הללו.

אז אני מאז לא מתקרב לשום דבר אחר. בסוף אבא שלי קנה PHILIPS 37 ב16 אלף שקל. זה היה כבר לפני חצי שנה-שנה

פורסם
  • מחבר

אוקיי....

ברור לי שאני לא יקנה טלויזיה לפני שאני אראה אותה בעיניים שלי אבל עדיין לקבל כמה המלצות לדגמים ספציפים זה עוזר מאוד בחיפוש...

תודה. :).

פורסם

מומלץ מאוד לראות את הטלויזיה לפני שקונים משהו אחר, יש לך כאן הזדמנות להרוויח טלויזית FULL-HD בעוד רוב טלויזיות הLCD 37'' בשוק תומכות רק HD-READY.

גם אני לא מכיר את benq בתור אחת ששולטת בתחום טלויזיות הLCD, אך לאחרונה אני שומע עליהם יותר ויותר (או שהשיווק שלהם מוצלח או שפשוט הם טובות).

מה שכן אני לא יודע איך אל הזכירו פה את טושיבה שהיא חברה מצויינת במסכי LCD, בתקציב שלך המסכים שלה נכנסים - כדאי לבדוק לפני קניה.

בהצלחה.

פורסם

ראיתי היום באופיס דיפו טלוויזיה מבית PIXEL...37 אינטצ'..נראה לי הייתה FULL HD..שמו עליה שר הטבעות - אחוות הטבעת..פשוט ראו בה בן ז**ה !! נשבע לך..אולי לא ראיתי הרבה טלוויזיות אחרות..אבל האיכות הייתה מדהימה..אפילו מקרוב..עלתה בסביבות 6300..

אולי החברה היא חברת מדבקה אבל אישית אם היה לי כסף הייתי קונה אותה במקום

פורסם
  • מחבר

^^^

בטח אתה מדבר על הדגם הזה:

http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=380200

שהוא באמת תומך ב1080P טבעי ובעל מחיר מפתה...

העניין הוא שבכל זאת מרתיע קצת לקנות מוצר מושקע כל כך של חברת מדבקה.

השם שאיתו מגיעים האמינות והאחריות משחקים תפקיד לא מבוטל כשמשקיעים סכומים "שמנים" על מוצרים מבחינתי...

אופיר, ברור שאני אלך לראות את הטלויזיה לפני שאני אקנה אותה.

פשוט ברגע שאתה מפוקס על כמה דגמים זה חוסך הרבה טיולים וטירטורים... :)

תודה.

פורסם

יש לך מחיר בדיוק ל-R81 של ה-37".

השאלה היא מה השימושים שלך, אם תוכל לחלק אותם לפי אחוזים זה יהיה מעולה.

אתה אפילו יכול ללכת על ה-Q91 בגודל 42..

פורסם
  • מחבר

לקח לי סיבוב בגוגל להבין מה זה הR81 שדיברת עליו... ;D

בכל מקרה הטלוויזיה נראת באמת טובה ואני אלך לראות אותה רק קצת חבל שאין לה תמיכה בfull hd...

והשימושים:

לרוב טלוויזיה דרך הממיר של הוט ובין היתר צפיה בסרטים דרך הDVD או דרך הלפטופ (אם זה סרטי HD)...

בסה"כ בנתיים אני לא רואה את עצמי מוריד סרטי 1080P/I אבל בכל זאת נחמד שתיהיה את האופציה לעתיד...

פורסם

אם אלה השימושים שלך אולי כדאי לך לשקול פלזמה...

לדעתי אם זה LCD קח את ה-R81

ואם זה פלזמה תיקח את ה-Q91

שתיהם של סמסונג והם האופציות הטובות ביותר לדעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים