פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים שלוםרציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאתוידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ?אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגהתודה מראש לעוזרים.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים כשהייתי באינטרנט זהב הגרועים מאוד, גם לי הייתה הבעיה שכל סרט בYOUTUBE נטען שעות, ועכשיו טפו טפו טפו בבז"ק חבילה של 2.5 אני יכול לשים עד 4-5 סרטים במכה ואני רואה אותם בזמן אמת ללא BUFFERING ושאר החרטא, אין עצירות, אין קטיעות ומהרגע שזה מתחיל זה רץ.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר כשהייתי באינטרנט זהב הגרועים מאוד, גם לי הייתה הבעיה שכל סרט בYOUTUBE נטען שעות, ועכשיו טפו טפו טפו בבז"ק חבילה של 2.5 אני יכול לשים עד 4-5 סרטים במכה ואני רואה אותם בזמן אמת ללא BUFFERING ושאר החרטא, אין עצירות, אין קטיעות ומהרגע שזה מתחיל זה רץ.אתה צודק אני באמת מאמין שזה פאק של אינטרנט זהבאבל אני מפחד בימינו לעבור חברה בגלל כל החסימות וההגבלות שיש היום מה הכי מומלץ בימינו ? בזק בינלאומי ?
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים אתה צודק אני באמת מאמין שזה פאק של אינטרנט זהבאבל אני מפחד בימינו לעבור חברה בגלל כל החסימות וההגבלות שיש היום מה הכי מומלץ בימינו ? בזק בינלאומי ?לפי מה שידוע לי בבנ"ל אין שום חסימות ושטויות כאלה, ואני בחום רב ממליץ על בזק בנלאומי, הם אולי קצת יותר יקרים אבל זה ממש שווה לך, אני כבר 7 חודשים בהתחייבות ופעם אחת לא היה ניתוק, שום בעיה והאינטרנט כולל הורדות P2P וכל שאר הסוגים מהירות מאוד. באינטרנט זהב שום דבר לא זז.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים בלי שום קשר לספקית.משהו שיכול לשפר אם לא התקנת זאת - מיציאת הSP2 יש בXP איזשהיא חסימה מובנת של מקס' חיבורים פתוחים(זה מאוד משפיע בצפייה ישירה,P2P וכדו').יש להתקין פאצ' לקובץ TCPIP.SYS.אם לא עשית זאת אי פעם - תעדכן נפנה אותך לתוכנה מאוד פשוטה שעושה זאת.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יש גם פתרון לויסטה עם TCPIP.http://www.softpedia.com/get/Tweak/Network-Tweak/TCP-IP-Limit-AutoPatch.shtml
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים tamirיש תוכנה שבודקת אם כבר העדכון נעשה? ואתה יכול להביא לינק לפאטצ ? או להסביר איך עושים את זה?תודה מראש
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים arik100,אתה משתמש בXP או ויסטה?ברמת העקרון כדי שתוכל לראות אם אתה סובל מבעיית הMAX CONNECTION - תכנס ללוח הבקרה->כלי ניהול->מציג\יומן האירועיםבפנים תריץ חיפוש על המס' 4228 - זהו בעצם מזהה הארוע שמתריע על הבעיה הזו,אם מצאת משהו,(אני לא זוכר אם זה צריך להיות ביישום\אבטחה\מערכת - תבדוק את כולם),זה אומר שיש לך את ההגנה עדיין ואם אתה צריך את הפאצ' לXP תגיד,לויסטה כבר הבאתי כאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.