עבור לתוכן

וידאו בזמן אמת ?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם רק אני בצרה הזאת

וידאו בזמן אמת באינטרנט אף פעם לא עובד לי כמו שצריך תמיד לוקח לו זמן מה לטעון את הסרטון תמיד הוא מפסיק באמצע בשביל לאגור עוד מידע

לכולם זה ככה או שזה רק אצלי ?

אני באינטרנט זהב בחבילה של 2.5 מגה

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

כשהייתי באינטרנט זהב הגרועים מאוד, גם לי הייתה הבעיה שכל סרט בYOUTUBE נטען שעות, ועכשיו טפו טפו טפו בבז"ק חבילה של 2.5 אני יכול לשים עד 4-5 סרטים במכה ואני רואה אותם בזמן אמת ללא BUFFERING ושאר החרטא, אין עצירות, אין קטיעות ומהרגע שזה מתחיל זה רץ.

פורסם
  • מחבר

כשהייתי באינטרנט זהב הגרועים מאוד, גם לי הייתה הבעיה שכל סרט בYOUTUBE נטען שעות, ועכשיו טפו טפו טפו בבז"ק חבילה של 2.5 אני יכול לשים עד 4-5 סרטים במכה ואני רואה אותם בזמן אמת ללא BUFFERING ושאר החרטא, אין עצירות, אין קטיעות ומהרגע שזה מתחיל זה רץ.

אתה צודק אני באמת מאמין שזה פאק של אינטרנט זהב

אבל אני מפחד בימינו לעבור חברה בגלל כל החסימות וההגבלות שיש היום

מה הכי מומלץ בימינו ? בזק בינלאומי ?

פורסם

אתה צודק אני באמת מאמין שזה פאק של אינטרנט זהב

אבל אני מפחד בימינו לעבור חברה בגלל כל החסימות וההגבלות שיש היום

מה הכי מומלץ בימינו ? בזק בינלאומי ?

לפי מה שידוע לי בבנ"ל אין שום חסימות ושטויות כאלה, ואני בחום רב ממליץ על בזק בנלאומי, הם אולי קצת יותר יקרים אבל זה ממש שווה לך, אני כבר 7 חודשים בהתחייבות ופעם אחת לא היה ניתוק, שום בעיה והאינטרנט כולל הורדות P2P וכל שאר הסוגים מהירות מאוד. באינטרנט זהב שום דבר לא זז.

פורסם

בלי שום קשר לספקית.

משהו שיכול לשפר אם לא התקנת זאת - מיציאת הSP2 יש בXP איזשהיא חסימה מובנת של מקס' חיבורים פתוחים(זה מאוד משפיע בצפייה ישירה,P2P וכדו').

יש להתקין פאצ' לקובץ TCPIP.SYS.

אם לא עשית זאת אי פעם - תעדכן נפנה אותך לתוכנה מאוד פשוטה שעושה זאת.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה עם ויסטה ככה שזה לא עוזר.

פורסם

tamir

יש תוכנה שבודקת אם כבר העדכון נעשה? ואתה יכול להביא לינק לפאטצ ? או להסביר איך עושים את זה?

תודה מראש

פורסם

arik100,אתה משתמש בXP או ויסטה?

ברמת העקרון כדי שתוכל לראות אם אתה סובל מבעיית הMAX CONNECTION - תכנס ללוח הבקרה->כלי ניהול->מציג\יומן האירועים

בפנים תריץ חיפוש על המס' 4228 - זהו בעצם מזהה הארוע שמתריע על הבעיה הזו,אם מצאת משהו,(אני לא זוכר אם זה צריך להיות ביישום\אבטחה\מערכת - תבדוק את כולם),זה אומר שיש לך את ההגנה עדיין ואם אתה צריך את הפאצ' לXP תגיד,לויסטה כבר הבאתי כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים