עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

על כבלים, ADSL ובזק בינלאומי. אם יש לך לכם ADSL 1.5 שווה להיכנס על-מנת לחסוך כסף

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל אתמול שנפלה ההחלטה לזנוח את בזק בינלאומי וחבילת ה- ADSL 1.5 שלי (שנתיים כבר...) לטובת חבילת הכבלים של ה- 1.5 עם תבל דיגיטל + Netvision ולהתחיל את פרקי כגולש כבלים...

קראתי וקראתי תר'ד ועוד ת'רד ובסוף החלטתי להישאר נאמן ל- ADSL 1.5 שלי אבל מה?! אחרי חצי שנה של 150 ש"ח לחודש שקיבלתי "במתנה" מבזק בינלאומי רק כדיי שאני אשאר איתם (גם כן מתנה למרות שאני דיי מפסוט מבזק בינלאומי הן מבחינת שירות והן ממהירות. יצא לי חרוז אני ממש משורר! ;D) ואכן נשארתי אך המחיר החודש היה אמור ;) לעלות ל- 231 שקלים (יותר משני שליש ממשכורתי הצבאית) וכאן הגעתי למסקנה שאני מתקשר לבזק בינלאומי לנסות לסחוט עוד חצי שנה (בהנחה שהסיכוי קלוש) ואם לא מקסימום עוברים ל- Netvision. ובכן, התקשרתי לבזק בינלאומי והסברתי להם את כל הבילבולזציה הזאת עד שהגעתי לאלא שבתכל'ס יכולים לעשות משהו (שואלים בדרך "למה אתה רוצה להתנתק?" כמה אנשים אבל אין להם השפעה. בעעע עליהם!) וכאשר הסברתי לבחור שבתכל'ס יכול לעשות משהו הוא בא אליי ביציאה הבאה: "תראה, נפתחה עכשיו חבילה ללקוחות פרטיים בחיבור ADSL 1.5 שהייתה שייכת עד עכשיו למגזר העיסקי ובמסגרתה אתה יכול לקבל את אותה החבילה שיש לך עכשיו במחיר של 99 ש"ח למשך חצי שנה ללא התחייבות" WTF?!?! 99 ג'ובה, חצי שנה ובלי התחייבות, G let me think! :lol:

מסקנה:

מי שיש לו מקרה דומה לשלי הוא שסתם רוצה לרדת במחיר (לא יודע אם יתנו לו בזמן מבצע קיים שבוא הוא נמצא פשוט אצלי המבצע כבר נגמר) שירים מהר את הטלפון ויחייג למוקד שירות לקוחות של בזק 1700-70-66-70 ויתחיל לקשקש!!! שווה!!!

:lol: מי יודע מה יהיה עוד חצי שנה?! :lol:

THE END

פורסם

ככה זה הספקיות שלנו.

רק איומים בעזיבה הן מבינות.

סיפור שלי:

אני ב-ADSL 1.5Mb כבר די הרבה זמן, שנתיים בערך. הייתי רוב הזמן בנטויז'ן.

היינו משלמים להם כל הזמן 150 ¤ בחודש. ויום אחד אבא שלי החליט שזה באמת הרבה מידי, יחסית למחירים של אחרים. החלטנו לנסות את בזק בינלאומי. שמענו שהם שיפרו תשתיות או משהו, וגם הם הציעו לנו מחיר יותר זול, משהו כמו 130 ¤ בחודש. פתחנו חשבון אצלהם, ונשארנו לכמה ימים עדיין אצל נטויז'ן, בשביל להשוות מהיריות ולבדוק אם זה שווה את ה-20 ¤ האלה. אז ככה איזה סופשבוע הייתי עם שתי הספקיות, וכל פעם החלפתי ביניהן. בסוף שבוע הזה, גלשתי עם שתיהן, עשיתי השוואות, מבחנים, בלאגנים, ;D ובסוף, המסקנה היחידה שהגעתי אליה: שתיהן אותו דבר. אז החלטנו להישאר עם זאתי היותר זולה וזהו: בזק בינלאומי.

לאחר הסופשבוע הזה, התקשרנו לנטויז'ן כדי לנתק את החשבון איתם. הם שאלו אותנו למה, אמרנו להם שבזק בינלאומי יותר זולים. פתאום הם החליטו בטוב ליבם להציע לנו הצעה טובה יותר! :D 120 ¤ לחודש! ומכיוון שאחרי המבחנים ראינו ששתיהן אותו דבר מבחינת מהירויות, אמרנו יופי! נשאיר את נטויז'ן ונבטל את בזק בינלאומי!

יום לאחר מכן התקשרנו לבזק בינלאומי, אמרנו להם שאנחנו רוצים לנתק את החשבון שפתחנו איתם. שוב שאלו למה, שוב אמרנו להם שהמתחרה נטויז'ן יותר זולה. פתאום באופן מפתיע, גם הם החליטו לתת לנו הצעה יותר טובה! :D 100 ¤ לחודש! כמובן שכעת החלטנו להישאר אצלהם ולבטל את נטויז'ן, שוב.

התקשרנו שוב לנטויז'ן, הפעם כבר עם ציפייה להצעה היותר זולה הבאה ( ::) ), אבל זה היה הסוף. הם כבר לא יכלו להציע לנו יותר זול, אז ביטלנו את החשבון איתם, ונשארנו עם בזק בינלאומי בתשלום חודשי של 100 ¤ לחודש בלבד.

מ-150 ¤, הורדנו את המחיר ל-100 ¤, וכל מה שהצטרכנו בשביל זה, זה מספר שיחות טלפון בודדות מהכורסא בבית.

מסקנה: כמה טוב שיש תחרות!

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol:

אחד המצחיקים!!!!

פורסם

לפני שנה בערך שהתחברתי לאינטרנט בכבלים בחבילה של 750K הייתי משלם בסביבות ה-80ש"ח לחודש

לנטויז'ן במשך חצי שנה עם התחייבות ובמסגרת ההתחייבות קבלתי Windows Xp Home Edition עם רשיון מקורי שלי.

חודש לפני שנגמרה לי ההתחייבות אליהם התקשרתי ואמרתי שבזק בינלאומי מציעים לי את אותה חבילה ב-77ש"ח {ואצל

נטויז'ן אני הייתי אמור לשלם 150 אחרי החצי שנה}, הם שכנעו אותי להשאר בכך שהם מורידים לי את המחיר ל-74ש"ח

כולל מע"מ, אני מקבל מצלמה דיגיטלית, ופתור מכל התחייבות, בקיצר עכשיו אני משלם לשנה הבאה 74ש"ח על החבילה של

ה-750 בכבלים, ויש לי רשיון ל-Windows Xp Home Edition שקבלתי מהם + מצלמת אינטרנט שהיא דווקא באיכות

מצויינת וגם איזה ספר שקבלתי מהם + עכבר אופטי מסריח של Microsoft דגמי 2002 שהבאתי לחבר שלי.

פשוט תתקשרו הם יתנו לכם מה שתרצו.

פורסם
  • מחבר

שמע אני חושב שעלינו פה על פרוייקט חזק...

במקום 15,000 ת'רדים עם תלונות על הספקיות בוא נעשה ת'רד אחד עם הסיפורים בהם אנחנו מזיינים בספקיות!! ;D

פורסם

עזוב, בשביל מה? ההפך, זה יזיק לנו המשתמשים, הם יעלו על הרעיון שלנו והם יפסיקו לתת הנחות והטבות.

פורסם

יעלו על הרעיון?? איזה רעיון יש להם לעלות עליו?

זה לא כאילו אנחנו מתכמנים אותם שיורידו לנו מחירים. זה פשוט תוצאה ישירה של תחרות בריאה בשוק.

אנחנו בתור צרכנים בסה"כ מחפשים את היותר זול, ולהם יש אינטרס לתת לנו אותו כדי שנישאר אצלהם. לא חושב שיש להם מה "לעלות עלינו" כי אנחנו לא עושים שום דבר רע.

לדעתי יכול להיות יותר טוב אם יותר משתמשים יעשו את זה, ויגרמו לספקיות להוריד בכלל את המחירים לכולם או משהו כזה.

פורסם

תגידו, יש פה בכלל מישהו שמעניין אותו מה קורה **אחרי** החצי שנה במבצע?

לא יודע, אותי המבצעים בכלל לא מעניינים, אני מתחיל להשוות רק מהתקופה השוטפת שאחרי כל

הגימיקים העלובים האלו- כמה זה לשנה השוטפת השנייה להתחברות ואילך, זה מה שחשוב.

כששואלים את זה בטלפון, אז הספקים מתחילים להמהם, "אהה...." שומעים שלא נעים להם לדבר על זה.

אני השוויתי ומצאתי שבשוטף, ההבדלים בין הספקים הם מינימליים.

המבצעים האלה כל מה שהם גורמים זה, לעידוד המנטליות הברברית המקומית של האובדרפט,

אכול ושתה היום כי מחר נמות. כולם עוברים כל הזמן בין ספקים, וזה מערער את יציבות התשתיות הלוגיסטיות

של החברות, גורם ליותר בעיות ב HELP DESK, בשביל מה?

צריך להסתכל על הטווח הארוך, לא על לחסוך כמה שקלים מחרתיים.

פורסם

מצויין... 2.5 דקות של מיקוח פשוט בנטוויז'ן, ואני משלם 100 ש"ח לשישה חודשים נוספים (על החבילה של ה1.5) + חודש נוסף חינם.

באוקטובר צריך להתקשר ולהתמקח שוב. ;D

לפעמים זה טוב שנחנתי בקול עבה ומאיים (אקט ה Mad Dad) 8)

פורסם

אם אני בyes@wow, למי אני צריך להתקשר כדי שיקחו ממני פחות כסף?

פורסם

לבזק בינלאומי אני חושב, הספקית שלך.

יאללה, כל משתמשי האתר! להתקשר לספקיות האינטרנט שלכם ולהתחיל לסחוט מהם מחיר זול יותר!!!

פורסם

אם אני בyes@wow, למי אני צריך להתקשר כדי שיקחו ממני פחות כסף?

אני מאמין שלבזק ביון לאומי

אבל אצלך (גם לי יש 1.5 אצלהם) זה שאצלינו כלול כבר המחיר לבזק .

פורסם

התקשרתי ליס, שהראו נכונות לעשות כמה הוזלות ברגע שאמרתי שבדקתי עם הכבלים.

רוצים להוסיף לי את הסרטים, ולהוריד 30 שקל בחודש.

עדיין הכבלים יוצא יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ליס, שהראו נכונות לעשות כמה הוזלות ברגע שאמרתי שבדקתי עם הכבלים.

רוצים להוסיף לי את הסרטים, ולהוריד 30 שקל בחודש.

עדיין הכבלים יוצא יותר משתלם.

ואללה?! ::)

הכיצד?

פורסם

תקשיבו למקרה שלי.... אני כבר יותר מחצי שנה מחובר לכבלים (הייתי הלקוח השני הפרטי...)התחלה הייתי ב750 ק"ב (לה היה יותר מהר)

ואחרי חודשים החליפו לי ל1.5, עכשיו אני צריך לשלם משהו כמו 150 ש"ח בחודש, לא יודע למה? גם לא מעניין אותי, אני משלם 75 ש"ח!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

לא יודע אם זה טעות במחשב שלהם אבל אני יודע, שאני משלם חצי מחיר, ו...כיף...

MOOMOO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.