עבור לתוכן

Company of Heroes: Opposing Fronts - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

נראה לי אחלה ;)

מה נראה אחלה?

• תגובות 102
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק אחלה! ;D

פורסם

שאני משחק את המשחק הזה על DX10 יש ירידה חדה ב FPS... ב 9 דווקא בסדר.. מה שמוזר ש WIC נראה יותר טוב גרפית ( לא בקיצוניות פשוט יותר אפקטים )

ו WIC על DX10 רץ אצלי ממש מעולה.

מישהו עוד על 10 הרגיש ירידה בביצועים?

פורסם

לפי מה שהבנתי זה בידיוק כמו COH הראשון רק משימות חדשות (אין שיפור בגרפיקה בין COH הראשון לשני)

הפיצוצים גם ב COH כאלה משעממים, ב WIC רואים אש ועשן סמיך מהפצצות שלא נעלם תוך 3 שניות

פורסם

לפי מה שהבנתי זה בידיוק כמו COH הראשון רק משימות חדשות (אין שיפור בגרפיקה בין COH הראשון לשני)

הפיצוצים גם ב COH כאלה משעממים, ב WIC רואים אש ועשן סמיך מהפצצות שלא נעלם תוך 3 שניות

מצטער שלא היו פצצות אטום ופצצות דלק במלחמת העולם השניה, תכניס את לפרופרציה שהמשחק הזה מבוסס על WW2, אבל אמרת משעמים כנראה לא ראית את הפיצוצים הארטילרים של התותחים הבריטים ואז נראה אותך אומר משעמים xD .

שניהם מבוססים על אותו מנוע גרפי, מכיוון ששידרגו את COH הראשון למנוע של OF בגלל תאימות הרשת בניהם.

זה לא רק קאמפין חדש, זה 2 קאמפינים ו2 צבאות חדשים, בריטים והכוח הגרמני המיוחד.

שמעו תכלס אין מה להוריד COH : OF, כמו שבטח כולכם עשיתם. כי מה שמיוחד בCOH זה אפשריות הרשת שלו, הקאמפינים שלו מדהימים אבל יחסית קצרים אבל הכייף באמת זה ברשת, עם מערכת הדירוגים, משחקי הראנקד, משחקי רשת רגילים, תחרויות ומיני אירועים...

אין מה להשוות את COH וWIC מבחינת משחקי אסטרטגיה שניהם שונים בכל מובן אפשרי, COH משחק עם שחקנים טובים באותה רמה יכול להגיע לשעה וחצי - שעתיים של משחק ברשת ולאומת זאת WIC זה משחקים מהירים, מאוד טקטים אין לך חשיבה גדולה לעתיד כי המקסימום של משחק שWIC זה 30-40 דקות.

אני אוהב את שני המשחקים, שניהם טובים ואין להשוות בניהם.

בקשר לDX10, זה ידוע שהDX10 של COH כבד וכמו שזכור לי דיי תיקנו אותו קצת וגם אתה צריך להוריד איזה תיקון מיוחד לVISTA עצמו.

נ.ב.

כמו שהבנתי בימים הקרובים המשחק צריך להגיע לארץ ומשם לחנויות...

פורסם

אתמול קניתי VCOH בשביל לשחק ברשת,משחק חזק ביותר :xyxthumbs:

מחכה שיגיע COH:OF

פורסם

בקשר לDX10, זה ידוע שהDX10 של COH כבד וכמו שזכור לי דיי תיקנו אותו קצת וגם אתה צריך להוריד איזה תיקון מיוחד לVISTA עצמו.

יש מצב שבגלל זה זה לא עובד על ההגדרות הכי גבוהות אצלי? (ה AA X 16)

איפה אני מוצא את התיקון?

פורסם

LOL 16 AA?

4 מספיק

פורסם

גם ב 4 יש לפעמים קרטועים.

אני יודע ש 4 מספיק, השאלה שלי אם המפרט שלי לא אמור להריץ את המשחק גם על X16 חלק?

פורסם

גם ב 4 יש לפעמים קרטועים.

אני יודע ש 4 מספיק, השאלה שלי אם המפרט שלי לא אמור להריץ את המשחק גם על X16 חלק?

כנראה יש לך בעיה, תוריד את העידכונים של המשחק, כי חבר שלי יש לו אותו מחשב כמו שלך רק מערכת E6300 הוא מריץ על הכי גבוה כולל AA בלי בעיה עם תוצאות FPS של ממצוע 70.

פורסם

הורדתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך.

שמתי את הכל על הכי גבוה, ועשיתי PREFORM TEST. יצא לי: AVERAGE :(

יש עדכונים למשחק עצמו שיכולים לתקן את הבעייה?

פורסם

הורדתי דרייבר חדש של הכרטיס מסך.

שמתי את הכל על הכי גבוה, ועשיתי PREFORM TEST. יצא לי: AVERAGE :(

יש עדכונים למשחק עצמו שיכולים לתקן את הבעייה?

תשמע לא שמים פילטרים על מקסימום כי זה פשוט יותר מדי, תשים AA4 ו AF8 ותאמין לי שזה יהיה מצויין

פורסם
  • מחבר

אני מציע לוותר על ההרחבה הזאת, היא לא מחדשת כלום ואני די מצטער על 8 גיגה שזה תופס לי על המחשב, זה כבר ההרחבה ה15 שאני די מתאכזב ממנה - אולי כדאי שאני פשוט אוותר על הרחבות וזהו :-\

פורסם

אני אהבתי מאוד!! את ההרחבה...

פורסם

זה לא הרחבה זה כאילו חלק בנפרד.. הרחבה זה כשצריך את החלק הראשון

ואני דווקא אוהב את זה יותר מהחלק הראשון.. עכשיו צריך להגן במקום לתקוף (מפקדים על הצבא של הגרמנים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים