עבור לתוכן

מוצר הוזמן מנועה מחשבים לפני שבועיים ועדיין לא הגיע *עדכון* אשמת דואר ישראל

Featured Replies

פורסם

רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה?

*הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

צריכה להיות חתימה שלך על החבילה/דואר רשום. אם אין להם - לא קיבלת.

תדבר עם החנות. אם הם טוענים שהם כבר שלחו, תדרוש מהם שיגידו לדואר שיפתחו בחקירה(הליך סטנדרטי עבור אבידות). אם התגלה בחקירה שדבר הדואר אכן נעלם, הם יזכו את החנות בסכום המתאים, והחנות כבר תסתדר איתך(תשלח לך שוב ברוב המקרים).

פורסם

14 ימי עבודה, לא הגיע בגלל החגים

פורסם

זה בגלל החגים המחורבנים האלה, גם אני הזמנתי מוצר מחנות לפני שבוע וחצי והוא עדיין לא הגיע. (בדקתי עם החנות ולטענתם הוא נשלח)

פורסם

גם בלי קשר לחגים, 14 ימי עבודה זה בערך שלושה שבועות.

פורסם

יש קוד חבילה ואתה יכול לבדוק מה שאמרו פה.

אם תגלה שאין כזו חבילה אז הם לא שלחו כלום!

פורסם

עד 14 ימי עסקים זה זמן האספקה הכולל.

אחרי שהמוצר נשלח בדואר רשום זה לא אמור לקחת יותר מ-4 ימים.

יכול להיות שהוא לא באמת נשלח, ויכול להיות שהוא נאבד במשלוח.

פורסם
  • מחבר

יצירתי קשר עם נועה. המוכר האדיב נתן את מספר הסידורי של ההזמנה. המעקב באתר של דואר ישראל טוען שהחבילה נמצאת בסניף הדואר ליד הבית. הדפסתי את המספר הסידורי והלכתי לסניף. אחרי חיפוש קצר הפקידה אומרת שאין את החבילה בסניף ושולחת אותי לסניף הראשי באשדוד. הגעתי לסניף הראשי ושם הפקידה טוענת שהחבילה נמצאת בסניף ליד הבית. מה אני עושה עכשיו? מבקש מנועה למשוך בחזרה את החבילה ושישלחו לי מוצר אחר?

פורסם

גם בלי קשר לחגים, 14 ימי עבודה זה בערך שלושה שבועות.

14 ימי עובדה זה שלושה שבועות? :kopfpatsch:

14 ימי עבודה זה שבועיים, תפתח לוח שנה ותתחיל לספור.

פורסם

14 ימי עבודה זה לא שבועיים. בשבוע יש 5 ימי עבודה ואת יום שישי שנחשב חצי יום עבודה ככה ש-14 ימי עבודה יוצאים כמעט שלושה שבועות...

פורסם

שישי ושבת לא נחשבים כימי עבודה וכך גם חגים, לכן 14 ימי עבודה הם בערך שלושה שבועות בלוח השנה.

פורסם
  • מחבר

אחרי עצבים וכעס החבילה נמצאה זרוקה באיזה פינה בסניף.

פורסם

שלי מסתבר שנשלחה ע"י דואר שליחים (למרות שהייתה אמורה להשלח בדואר רשום) אבל הכתובת והטל' שנמסרו לחברת השליחויות היו חסרים והחבילה שלי ישבה לה יותר משבוע אצל חברת השליחויות מחכה שאתקשר ואציל אותה :nixweiss:

(הגיע שלשום אגב)

פורסם

חגים.. כמו שאמרו.

בכללי גם נועה לא כל כך זריזים \:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים