פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים רכשתי עכבר G5 מנועה מחשבים. הם חייבו אותי ואמרו (גם לפי האתר) החבילה נשלחה. חלפו שבועיים והחבילה עדיין לא הגיע. מה עושים במקרה הזה? כיצד אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה?*הערה חשובה*: דואר ישראל אשמים בעיכוב המשלוח, לא נועה מחשבים.
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים צריכה להיות חתימה שלך על החבילה/דואר רשום. אם אין להם - לא קיבלת.תדבר עם החנות. אם הם טוענים שהם כבר שלחו, תדרוש מהם שיגידו לדואר שיפתחו בחקירה(הליך סטנדרטי עבור אבידות). אם התגלה בחקירה שדבר הדואר אכן נעלם, הם יזכו את החנות בסכום המתאים, והחנות כבר תסתדר איתך(תשלח לך שוב ברוב המקרים).
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים זה בגלל החגים המחורבנים האלה, גם אני הזמנתי מוצר מחנות לפני שבוע וחצי והוא עדיין לא הגיע. (בדקתי עם החנות ולטענתם הוא נשלח)
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים תבקש מנועה את הקוד של הדואר הרשום ואז אתה יכול לבדוק באתר של דואר ישראל איפה נמצאת החבילה:http://web02.postil.com/itemtrace.nsf/mainsearch?openform
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים יש קוד חבילה ואתה יכול לבדוק מה שאמרו פה.אם תגלה שאין כזו חבילה אז הם לא שלחו כלום!
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים עד 14 ימי עסקים זה זמן האספקה הכולל.אחרי שהמוצר נשלח בדואר רשום זה לא אמור לקחת יותר מ-4 ימים.יכול להיות שהוא לא באמת נשלח, ויכול להיות שהוא נאבד במשלוח.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים מחבר יצירתי קשר עם נועה. המוכר האדיב נתן את מספר הסידורי של ההזמנה. המעקב באתר של דואר ישראל טוען שהחבילה נמצאת בסניף הדואר ליד הבית. הדפסתי את המספר הסידורי והלכתי לסניף. אחרי חיפוש קצר הפקידה אומרת שאין את החבילה בסניף ושולחת אותי לסניף הראשי באשדוד. הגעתי לסניף הראשי ושם הפקידה טוענת שהחבילה נמצאת בסניף ליד הבית. מה אני עושה עכשיו? מבקש מנועה למשוך בחזרה את החבילה ושישלחו לי מוצר אחר?
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים גם בלי קשר לחגים, 14 ימי עבודה זה בערך שלושה שבועות. 14 ימי עובדה זה שלושה שבועות? 14 ימי עבודה זה שבועיים, תפתח לוח שנה ותתחיל לספור.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים 14 ימי עבודה זה לא שבועיים. בשבוע יש 5 ימי עבודה ואת יום שישי שנחשב חצי יום עבודה ככה ש-14 ימי עבודה יוצאים כמעט שלושה שבועות...
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים שישי ושבת לא נחשבים כימי עבודה וכך גם חגים, לכן 14 ימי עבודה הם בערך שלושה שבועות בלוח השנה.
פורסם 2007 באוקטובר 318 שנים שלי מסתבר שנשלחה ע"י דואר שליחים (למרות שהייתה אמורה להשלח בדואר רשום) אבל הכתובת והטל' שנמסרו לחברת השליחויות היו חסרים והחבילה שלי ישבה לה יותר משבוע אצל חברת השליחויות מחכה שאתקשר ואציל אותה (הגיע שלשום אגב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.