עבור לתוכן

אמורה להיות הכרזה גדולה בתחום הקונסולות בקרוב מאוד

Featured Replies

פורסם

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21239

G4TV Delay 'HUGE' announcement due to legal problems

G4TV hyped up a while back that they were to make a huge announcement today, however they have posted today that the announcement has been delayed due to some legal issues but stated everything is going to happen and the 'huge announcement' will eventually surface and be worth the surprise. Why was this filed under the Wii section? Well two months ago Reggie promised a big Wii surprise was coming towards the end of September and we are speculating that the 'huge' news might be in relation to this.

quote:

Um. sorry. We know weve been hyping a big surprise all week and theres been a ton of speculation as to what it could be. Some thought wed start broadcasting in 720p, while others believed it had something to do with the launch of Halo 3. Good guesses, but neither of them is correct and though we cant tell you what the answer is, we can assure you that the announcement will be huge!

Ultimately, the delay is the result of a legal thing that we honestly thought would be worked out by now. You know how it is, the lawyers in the fancy suits with the big briefcases have to cross every "T" and dot every "I" before anybody can do anything.

Dont worry everythings still happening, just not today. Be patient. The surprise will be worth the wait and were sure it will make a lot of you very happy. Again, were

אני מקווה מאוד שזה משהו מעניין וטוב

פורסם

יש למישהו השערות מה זה יכול להיות?

פורסם

לקראת השקת קונסולות חדשות מורידים את המחיר שלהם למחיר רצפה של עד 80% הנחה :smile1:

פורסם

מתאם אוניברסלי שמאפשר לכל קונסולה להריץ משחקים של קונסולה מתחרה :smile1:

פורסם
  • מחבר

לקראת השקת קונסולות חדשות מורידים את המחיר שלהם למחיר רצפה של עד 80% הנחה :smile1:

אני לא חושב שזה קונסולה חדשה

אולי אביזר חדש לקונסולה

אולי משחק חדש גדול

אולי הורדת מכיר -אין לי מושג

אבל קונסולה חדשה לא ניראת הגיונית

לפני כל היפ של הלו 3 עוד היה יכול להיות סיכוי שMS תכריז על ריקול

ל360 בגלל הבעיות והתביעות בקשר לחומרה אבל אין כל סימן לזה וזה לא יהיה הגיוני

לקדם מכירות לפני דבר כזה

פורסם

פתחת דיון על זה שאיזה חברה עומדת לצאת באיזושהיא הכרזה גרנדיוזית ? מה זה פה משחק הניחושים :kopfpatsch:

פורסם

בטח שטות

פורסם

NINTENDO הולכים לעשות הפקה מטורפת בה הם הולכים להודיע שקרירין סופסוף קנה WII :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למה אתם חושבים שזה דווקה נינטנדו?

אולי זה היה בחלק של הWII אבל זה ניחוש של האתר

אני מקווה שזה לא יהיה משהו עלוב כמו שAMD עשתה

פורסם

ההכרזה היא של האתר/ערוץ, לא של נינטדו. איזה הכרזה מדהימה ערוץ טלויזיה כבר יכול לעשות..?

פורסם

במקור הם הודיעו על הכרזה מיוחדת והכי גדולה אי פעם של האתר בשעה 7:20pm ET אתמול שזה היה ב2 בלילה אמש

אבל אתמול, שלוש שעות לפני שהם התכוונו להכריז הם הודיעו על ההודעה שהבאת ואמרו שההודעה נדחית לתאריך לא ידוע

חושבים שזה קשור לנינטנדו בגלל שרג'י אמר שבסוף ספטמבר תהיה הודעה חשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים