פורסם 2008 במאי 1517 שנים חחחחח נכון...פשוט לוקחים איזה מוט מתכת ארוך, מעקמים אותו בצורה הזו וקודחים לשולחן...ממש לא בעיה...חח חלפינו איזה מצחיק אני הרגתי אותך נפל לך הרימון ואז אני...חח נקרעתי
פורסם 2008 במאי 1617 שנים חח...נכון רק שזה לא רק עמוג מעוקם...זאת פלטה למעלה שמוברגת לשולחן שאליה מרותכים שני עמודים ולעמודים מרותכת עוד פלטה שעליה יושב המחשב...בהצלחה=]לא לשכוח תמונות...!NIKILLER
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מה זה משנה תגיד?שני משטחי מתכת בגודל 70X35 לא יהרגו אף אחד(או יהפכו אותו לעני...)
פורסם 2008 במאי 1617 שנים לפני יותר מחודש פתחתי תראד שבונים לי חדר חדש, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=328025.0לפני שבועיים בערך סיימו לבנות, ואני מתגורר בחדר הזה כבר שבוע. אתמול כבר הגיעו רוב הרהיטים, ועכשיו אני רק מחכה שהנגר יסיימים את השולחן והארון.אני חייב להגיד, שיצא בן זונה. כימעט זהה לתכנון המקורי.מקווה בקרוב להעלות תמונות של החדר אחרי שיגיע שאר הריהוט.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים חח...נכון רק שזה לא רק עמוג מעוקם...זאת פלטה למעלה שמוברגת לשולחן שאליה מרותכים שני עמודים ולעמודים מרותכת עוד פלטה שעליה יושב המחשב... בהצלחה=] לא לשכוח תמונות...! NIKILLER הבאת לי אחלה רעיון לזה את האמת, אני חושש רק מכמות האבק שהמחשב יתמלא בו
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אינסטול, תתחדש!חיכיתי כבר שהתראד יתחדש חח, רציתי לראות מה ייצא בסוף...ותגיד, באמת נוח לך לראות טלוויזיה מהמיטה?
פורסם 2008 במאי 1717 שנים בוא נגיד ככה, זה לא כזה נורא.. אפשר להסתדר. (ד"א, יש מצבים שאמא שלי לא מצליחה לקרוא את הכתוביות בגלל הגודל :-X )אבל אין ספק שדרושה כאן טלוויזיה הרבה יותר גדולה. בנתיים אני ממתין.\\ עכשיו נודע לי שהנגר (שהוא במקרה דוד שלי) טס היום לחו"ל, ככה שניראה לי שאמתין יותר מהצפוי לשולחן והארון.
פורסם 2008 במאי 1717 שנים אותו דבר כמו אמא שלי חחאומרת את זה כדי שתרחם עליה או משהו שלא תצטרך לקנות לך חדשה...
פורסם 2008 במאי 1717 שנים SheZiF אני אצלם מחר ואעלה סבבה אחי?פשוט היום אני מת....מחר אני אוציא את המחשב ל"דיאגנוסטיקת אבק" ואני אצלם לך את הסטנד...=]לילה טוב לכולם =]NIKILLER
פורסם 2008 במאי 1817 שנים SheZiF אני אצלם מחר ואעלה סבבה אחי?פשוט היום אני מת....מחר אני אוציא את המחשב ל"דיאגנוסטיקת אבק" ואני אצלם לך את הסטנד...=]לילה טוב לכולם =]NIKILLERתודה כפרע, אני מחכה..
פורסם 2008 במאי 1917 שנים SheZiF הנה הבטחתי(אתמול אומנם אבל לא ממש נורא) וקיימתי... החלק התחתון: החלק העליון: כל הסטנד: בבקשה=] המשך יום נעים... NIKILLER
פורסם 2008 במאי 1917 שנים תודה, מוטות יש לי, פלטה יש לי... אפילו גם רתכת, אבל למישהו יש רעיון איך לעקם את המוטות,בתודה, דור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.