פורסם 2008 במאי 1217 שנים אמ.. אני אהיה מקורי ומפתיע הנה הסביבת עבודה שלי! אוזניות :yelclap:ICEMAT BLACK SIBERIA HEADSET CREATIVE ZEN ומארז, THERMALTAKE SOPRANO תגובות בבקשה
פורסם 2008 במאי 1217 שנים ^^^שהתכוונו לסביבת העבודה - לא התכוונו לכך שכל אחד יצלם מטר מהחדר שלו ב-10 תמונות.אבל אחלה מקום...(את שלי אני יעלה בהזדמנות)MuTaTiOn.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים ^^^ שהתכוונו לסביבת העבודה - לא התכוונו לכך שכל אחד יצלם מטר מהחדר שלו ב-10 תמונות. אבל אחלה מקום... (את שלי אני יעלה בהזדמנות) MuTaTiOn. בגלל שהקירות בחדר שלי צבועים בכתום, יחד עם הצבע של השולחן, זה יוצא נוראי בתמונה מרוחקת עדיף ככה
פורסם 2008 במאי 1217 שנים נגן נחמד משולב עם אוזניות לא משהו...חרא מארז..איזה רמקולים?העכבר ממש יפה בגרסא הזו...מחר אני אסדר קצת, אמצא את המצלמה ואעלה
פורסם 2008 במאי 1217 שנים כתוב עליהם בגדול ALTEC LENSINGומכל הדברים נפלת דוקא על האוזניות והמארז? תראה איזה מקלדת...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מגבר דגם Marantz L1515, יוצר בכמות מוגבלת מ-1978 עד 1980. המדף נוח בעיקר כי הוא גבוהה (יחסית) ועמוק, שמתי שם שני רמקולים ענקים, וזהו אתה שוכח את הגודל שלהם בכלל. (הפאנסוניק שנחשבים גדולים, ו"כבדים" במונחים של מערכות מיני סטיראו, גמדים ליד ה Marantz. )
פורסם 2008 במאי 1217 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: מצלמת אינטרנט, איזה נוראי אה? אבל סתם חשק. תסלחו לי נכון?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים יפה רק חבל שאי אפשר להבין משהו את החלון אתה עשית או שהוא בא ככה?והמזוודה זה דיסטורשנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.