עבור לתוכן

תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם - V3.0

Featured Replies

פורסם

לפני 6 שנים

;D

בכל מקרה חדר פצצה אחי

• תגובות 2.1k
  • צפיות 316.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חח גם לי יש כאלה רמקולים חעחע

YAMAHA TSS-1

אחלה חדר =]

פורסם

סביבה נחמדה arikbh, רק שאני שונא את החלונות האלה שנפתחים בצורת דלת כלפי פנים זה מעצבן

פורסם

סביבה נחמדה arikbh, רק שאני שונא את החלונות האלה שנפתחים בצורת דלת כלפי פנים זה מעצבן

אם אני לא טועה זה ממד..

פורסם

כמו שזה מעליי אמר זה ממד , אם לא היה סיכוי למלחמה הייתי מחליף אותו מזמן ... הוא מציק :kopfpatsch:

חח גם לי יש כאלה רמקולים חעחע

YAMAHA TSS-1

אחלה חדר =]

אחלה רמקולים לא ? :)

פורסם

פעם התלהבתי מהם.. אבל עכשיו הם כבר לא משו.. אבל אני לא הולך להחליף כי הם עדשין מספקים אותי ;)

פורסם

אתה יכול רק להגיד לי למה לקחת 32" זה פשוט משגע אותי... השאלה מופנת גם לבחור השני שקנה 32"

בעיקרון זה לא היה מתוכנן, נשרפה הטלוויזיה אז נסעתי לקנות טלוויזיה חדשה, לקחתי את ה-32" של LG וגיליתי שאין מקום לטלוויזיה בנוסף למסך ומדפסת בשולחן, ברגע זה גיליתי שאפשר לעשות את המסך הזה כמסך מחשב ונדלקתי - העפתי את הטלוויזיה הישנה ואת המסך הישן, שמתי את החדש במקומו, הזזתי את המדפסת למיקום של הטלוויזיה וזה מה שיצא. :D

פורסם

זה השולחן שלי בעבודה.

בקרוב אני אשים של הבית (הרבה יותר שווה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

^^^

זה לא מפחיד שהמסך ככה? הוא ממש בחוץ איזה יום הוא יפול לך.

פורסם

לא, הוא בדיוק עד הקצה, זה סתם נראה ככה.

חוץ מזה זה של העבודה (:

פורסם

הממ... רקע מעניין, יש לך אותו ב-1280 על 1024?

פורסם

הדבר היחיד המעניין בסביבת העבודה שלי הוא ציור הקיר שציירתי :P (הציור הראשון שלי אי פעם שלא בעיפרון או במחשב, אז מן הסתם יש בו המון בעיות. מחזיק מצויין כבר 6 שנים)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים