פורסם 2007 בנובמבר 1118 שנים לא ראיתי שמצויין משהו בקשר לעונה על העטיפה ???אבל בחייך מר הנקי, וקני לא?! כאילו אם הם רשמו ואני מצטט "SOUTH PARK MINI COLLECTORS" אז לא לשים את קני?!?! שיתביישו לעצמם.בכל מקרה לא הייתי מתנגד להשיג איזה אוסף כזה ואת קני גם (למרות שהוא לא הדמות האהובה עליי).
פורסם 2007 בנובמבר 1218 שנים לא ראיתי שמצויין משהו בקשר לעונה על העטיפה ???אבל בחייך מר הנקי, וקני לא?! כאילו אם הם רשמו ואני מצטט "SOUTH PARK MINI COLLECTORS" אז לא לשים את קני?!?! שיתביישו לעצמם.בכל מקרה לא הייתי מתנגד להשיג איזה אוסף כזה ואת קני גם (למרות שהוא לא הדמות האהובה עליי).קולקטורס שמולקטורס, זה בטח איזה זבל מסין.
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים ^^^סביבת עבודה מאוד יפה ומאוד מסודרת וזה אחד המארזים שהכי אהבתי מבחינת מראה.איזה דגם הרמקולים שלך?
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים ^^^סביבת עבודה מאוד יפה ומאוד מסודרת וזה אחד המארזים שהכי אהבתי מבחינת מראה.איזה דגם הרמקולים שלך?תודה!הרמקולים הם Creative Inspire 2.1 2500ישנים יחסית (שנתיים +-)
פורסם 2007 בנובמבר 1318 שנים אחלה סביבה,אהבתי את המארז.אפשר לקבל בבקשה את התמונה שבשולחן עבודה שלך :-[
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לא מפריע לך שהרקע מרוח לצדדים במסך רחב?הגרסא הזאת קצת גזורה אבל עדיפה לדעתי:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים לא מפריע לך שהרקע מרוח לצדדים במסך רחב?הגרסא הזאת קצת גזורה אבל עדיפה לדעתי:תאמת זה יצא מכווץ רק בתמונה..
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים הנה שלי וואלה אחי..חלש ..פשוט חלש..תמצא לך שולחן נורמאלי ולא שולחן דרדלה..
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני מינימליסת בגלל זה יש לי את השולחן הזה הוא היה פעם הרבא יותר גדול אני גזרתי אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.