פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים לא קורה לך שהחלון פתוח ואתה לא בחדר, ואז יורד גשם ואתה שוכח שהוא פתוח?מסתבר שאני היחידאצלי הצד הזה של החלון תמיד סגור..
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים ובקשר למדף נשלף למקלדת ולעכבר למה 80% לפחות מהפורום פה מוצאים את זה לגמרי ושמים את המקלדת והעכבר על אותו מדף שנמצא המסך? זה יותר נוח\בריא? זה נראה לי סתם לוקח את כל המקום על השולחן לא מבין את זה ??? בד"כ זה יותר נוח משיקולי מקום/גובה.(במקום אני מתכוון למקום לתנועה שבמדף בד"כ יהיה דיי מוגבל.
פורסם 2009 בספטמבר 2416 שנים יש פה אנשים עם Antec 183 או 193 החדשים ? אני רוצה לראות איך הם נראים בסביבת עבודה.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים אוקיי ,הגיע התור שלי להראות את המערכת, קיבלתי אותה לפני יומיים בחלקים, סיימתי הרכבה והכל, ותיעדתי במצלמה של הפלא' (המצלמה הדיגיטלית לא תקינה) תמונות לפני ההתקנה לוח האם- gigabyte p55 ud4 הספק כח- Enermax modu 525 הזכרונות + הכרטיס מסך Gskill ddr3 4GB 2000 cl9 + HD4850 Sapphire המארז Antec p183 החץ ההתקנה ה- i5 סיום ההתקנה המחשב בהרצה
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים יש פה אנשים עם Antec 183 או 193 החדשים ? אני רוצה לראות איך הם נראים בסביבת עבודה. אי מניח שזה עונה על השאלה תביא תמונות מתוך המארז איך הכל מורכב שמה. זה 183 אני מבין כי אין לו מאוורר צד חיצוני כמו ב193. *מקווה שקנית שני מאוררים קדמיים כי הוא לא מגיע איתם.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים כן, זה 183 . אני ממש רציתי לצלם תמונות באיכות, והמצלמה הדיגיטלית שהיתה לי בבית לא פעלה טוב.עדיין לא קניתי מאווררים לקידמת המארז, אבל התכנון הוא לקנות.אני השקעתי בסידור כבלים, קצת קשה לראות ככה... אני אנסה לארגן מצלמה ולהביא תמונות מתוך המארז.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים עד שאין לך מאוררים תוציא את הפיטרים הקדמיים שייכנס אוויר או שאל תעשה OC.
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים סביבה יפה שוב פעם אני רואה מחשב מול חלון אהבתי את השולחן של המחשב נראה נוח עם הרבה מקום,תוכל להגיד לי את המידות של השולחן אורך+רוחב? (אני צריך שולחן חדש :-[)
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אני ממש אהבתי את הPAD של RAZER ,נראה סופר נח, מאיפה הוא?אגב,אחלה סביבה, היתי מעיף כמה שטויות מהחדר ומסדר את החוטים כמו שצריך ,..
פורסם 2009 בספטמבר 2916 שנים אני ממש אהבתי את הPAD של RAZER ,נראה סופר נח, מאיפה הוא?מהחנות - razer mantisלמרות שהייתי ממליץ על ה- destructor החדש - בגלל העמידות לאורך זמן...אין דרך יעילה לנקות את ה- mantis
פורסם 2009 בספטמבר 3016 שנים חושב שזה יכול לקרות לכל אחד אתה לא יכול לדעת מתי ירד בדיוק גשם לפעמים אפילו יורד גשם בקיץ! כל כך נכנס לחתימה... כל כך...
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים מהחנות - razer mantisלמרות שהייתי ממליץ על ה- destructor החדש - בגלל העמידות לאורך זמן...אין דרך יעילה לנקות את ה- mantisראיתי קצת מחירים, דיי יקר החרא הז לא? כולה פד לעכבר ,למרות שזה מאוד חשוב, אני אשקול רכישה, אתה יודע איפה הוא נמכר במחיר הזול ביותר?
פורסם 2009 באוקטובר 116 שנים razer בכללי מוכרים ציוד יחסית יקר... פד זאת השקעה לגיימרים - אחרת אין בו צורך...יש לפאד כמה פיצ'ורים - נוחות, מהירות, דיוק, אפשר להגיד אפילו אורטופדי~אם אתה חושב שיש לך כסף להשקעה הזו...יקר - מסכים לגמרי - תשאל אותי - שווה את הכסף - תשאל בן אדם שפוי רגיל... - יגיד שאין צורך = לשיקולךhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5770
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.