עבור לתוכן

תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם - V3.0

Featured Replies

פורסם

חחח אני יודעה שזה מיקלדת מעפנה אבל מיתרגלים אני באמת יחליף אותה לאחת נורמאלית

וויש לי עוד מלא אפשרויות איפו לשים את המסך ואת הממיר אני יחליף כל כמה זמן ויראה איך זה ניראה ואים זה נוח

ולגבי המדבקה על הממיר יש שם סימנים של הודעה ואיםם הוא דולק או כבוי אז האור של זה עיצבן אותי כי זה היה לי מול הפנים (בלילה)

אז סמתי את הדבק ועכשיו אני מוריד אותו 1....2....3.... אין מדבקה חחח

ואים יש לכם הצעותלמיקום המסך הקטן והממיר זה יהיה נחמד ובלי עוד ירידות על המיקלדת חח

וואו היה כל כך קשה לקרוא את זה.

• תגובות 2.1k
  • צפיות 316.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא מבין על מה אתה מדבר בכלל...^^ :nixweiss: וחבל על ההודעות סתם..

פורסם

1. אני ממש אוהב את המעטפת, הטפטים והמנורה והספרייה

2. הקרש עץ, קשור לחדר כמו . . .שקר כולשהו . . .

3. עוד מדבקה אחת על המארז שלך, ותוכל למכור אוו בTOYS R US בתור בית ברביות :xyxthumbs:

אלכס שלום אני רוצה להזמין מסך של DELL 2709W ראיתי בפורום מחיר קבוצתי תוכל לתת לי את המספר שלך אני ידבר איתך
פורסם

לא רלוונטי, נשלח כהודעה פרטית

פורסם

אלכס יצא גירסה A01 DELL 27 באיזה חנות או רק יש את A00

פורסם

שלום חבר (וברוך בואך לפורום).

בניגוד לתדמיתי והעובדה שרבים מחפשים אותי בכל מדיה אחרת הזמינה להם באינטרנט (פייסבוק,מקושרים,ICQ, MSN, טלפון) וכדומה בשביל ייעוץ ועזרה, איני יוצר קשר עם אנשים שאינם מוכרים לי מתוך מטרה שאינה נוגעת למקרה ספציפי (כגון מכירה יד שנייה וכדומה).

איני מוכר, איני משווק או דילר או שום דבר אחר. אני סתם אוהב לעזור בחינם נכון לעת זו.

המכירה הנ"ל הסתיימה לפני חודשים מספר ואין לי כוונה להתחיל עם כל הסיפור הזה של תיווך בין חברים שלי וחברים פה (ובאתר מתחרה ) לבין דילר עם הזמן וההשקעה היותר מדיי גדולה הכרוכה בכך עכשיו שיש לי שוב (גם אני הייתי מהמפוטרים במשק) עבודה שאני נמצא בה בלימודים פנימיים מ9 עד 21.

אותך והאחרים (אם כבר, אז אני כבר אנצל את המעמד ) הסליחה.

=

לא

:smile1:

פורסם

ואי חאלס עם הספאם בסוף ינעלו לנו את התראד.

פורסם

אז יצא רק DELL 27 A00 ועם כדי לקנות אותו או כדי כבר את הDELL 2408

פורסם

אני רואה שאתה לא מבין רמזים, אנא כתוב לי הודעה פרטית

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

dsc00134s.th.jpg

dsc00135c.th.jpg

dsc00137qht.th.jpg

יש לי שני עכברים, בדר"כ אני משתמש בחוטי . האלחוטי הגיע עם המקלדת פשוט.

פורסם

המארז הזה הוא מפלצת של ממש.

פורסם

חחח כה נכון xD.

כשקניתי אותו , שזה היה בערך לפני חודשיים או משהו כזה לא זוכר, אז הוא היה היחיד בארץ , או השני , ככה אמרו SKYPC בכל אופן. זה מה שאני אוהב, שאין עוד כזה יותר למישהו . למשל המארז CM 690 , טוב שלא חצי מישראל קונים אותו. וכמובן,הוא מאוד יפה המארז הזה (לדעתי),ומתאים בצבעים לחדר [=

פורסם

חשבתי בהתחלה זה מזוודה או רדיאטור.

פורסם

חחח כה נכון xD.

כשקניתי אותו , שזה היה בערך לפני חודשיים או משהו כזה לא זוכר, אז הוא היה היחיד בארץ , או השני , ככה אמרו SKYPC בכל אופן. זה מה שאני אוהב, שאין עוד כזה יותר למישהו . למשל המארז CM 690 , טוב שלא חצי מישראל קונים אותו. וכמובן,הוא מאוד יפה המארז הזה (לדעתי),ומתאים בצבעים לחדר [=

מצטער שאני מנפץ לך את הענן הקטן שלך אבל אני ראיתי אותו בFOXPC לפחות לפני איזה 4 חודשים :-\

פורסם

LCD על הקיר , סופסוף !!!

4042692716.jpg

אני מתכנן לבנות תעלות בקיר , ולתלות את המכונה המשולבת על מדף, יש הצעות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים