פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים כן, גם אני מת על שני הצבעים האלה... בצביעה האחרונה (אפור) ממש רציתי לעשות משהו עם שחור ואדום, אבל פחדתי שזה יהיה נועז מדי ואתחרט על זה... (בגלל שזה לא מתאים לרהיטים שונים וכו' וכו') הפעם אאזור אומץ ואעשה את זה. מקווה שהפעם לא אתחרט, כי הצבע הזה ישאר לפחות לשנה אחרי. טוב, הגיע הזמן לסדר קצת את החדר ולהעיף את השידה הלא קשורה הזאת משמאל לשולחן לעזאזל.. תמונות בקרוב
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים עמרי קח בחשבון שלצבוע על שחור זה זזה סלט(ולא מהפשוטים של ארומה , אלא סלט של ממש )
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים אחרי שאתה צובע על שחור , נגיד לבן.. (או כל צבע בהיר אחר כמו שמנת או משהו בסגנון , ואפילו גם אפור)אתה תהייה חייב לעשות משהו כמו 6-7 שכבות לכסוי מוחלטאחרי שתי שכבות אתה לא תוכל לכסות את כל השחור , כי הצבע מתייבש והוא נהייה בהיר יותר לכן זה הבעיה גדולהלגודמא אצלי , הייה לי חדר כחולהייה לבן צבעתי לכחול צ'יקצ'קעכשיו לא בא לי טוב הכחול (שהוא דיי בהיר)ורציתי שמנתאצתי רצתי לקנות צבע שמנת , (5 ליטר לחדר עם קירות שהם בקושי 40 מטר ריבוע)עשיתי שכבה ראשונה , שניה........שלישיתתתתתתתת.. ורק ברביעיתתתת , ראיתי נטו שמנתהוספתי אולי 5 אחוז מים לצבע , וגם זה בקושי ממש בקושי הספיק לי לסיים את החדרשזה 5 ליטר!!לכן כדאי לחשוב טוב לפני שצובעים לכאלה צבעים , מה גם שהם מקטינים את החדר.....
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים איך שפכתל כפרה? תגרד את הצבע מהקיר?אתה לא יכול. , וגם אם אתה יכול (יהיו מקומות שגם הטיח ירד ואז בעצם אתה עושה כבר טיח חדש)ואז לשייף אותו זה כבר פי 4 עבודהמדלל צבע , הוא מדלל את הצבעלא מוריד אותו מהקיר אחרי שאתה צובע....והמדלל המדובר הוא לרוב טינרובצבע קיר (שהוא בעצם סיד) לא משתמשים בכימיקלים כאלהזה נטו סיד עם מים ועוד כמה שטויות המדלל של צבע קיר זה מים מהברזוהם יורידו את הצבע אם תשפשף עם סקוץ'(אבל אז אתה מוצא את עצמך משפשפ{את הקירות כן?] בישביל להוריד את הצבע) וזה כבר עבודה כפולה ואני לא מדבר על מברשת , אני מדבר על שכבות טובות עם רולר..5-6 בשקט בישביל להוריד את האדום או השחור הזה ......
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים למה אתה סתם רושם ...אפשר להרטיב את הקיר במים בעזרת שפריצר ואז כל הצבע מתנפח וניהיה בועות.אחרי זה 2 וישים עם שפכאל כל הצבע ירד, רק חשוב שלא להשתמש בכוח כי אז אתה מגיע לטיח .
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים מה מה ? אם אתה מרטיב קיר במים הצבע לא נהייה בועות!!! (כי אמא שלי שופכת כמעט כל שבוע במקומות בבית שהם מלוכלכים מים ולא קורה כלום עד היום) (נהייה אחרי כמה חודשים של רטיבות תמידית , אני חוזר רטיבות תמידית כל הזמן , בלי הפסקה@) שפריצר? להרטיב איתו? (קוראים לזה שפריץ דבר ראשון ודבר שני זה מיועד להשפריץ טיח על חוץ הבית!! בבתים ובבלוקים של פעם עוד ניתן ליראות את זה היום אני ממש ממש בספק אם אתה תוכל למצוא מכונת שפריץ , וגם אןם תקנה אחת זה עדיין יהיה יקר יותר מלהביא צבעי לצבוע את החדר!!) להרטיב עם מים את החדר? (אולי לאטום את החלונות ולמלא הכל במים עד הגג? [למי יש ברווז גומי מיותר]? ) שתי וישים עם שפכתל? אתה לא תקלף את הצבע! אתה תקלף את הצבע והקיר ביחד (ועדיין עדיף לצבוע 5 פעמים כי זה יותר קל) מה אתה חושב הצבע בעובי של פיצה משפחתית? זה אפילו לא מילימטר , איך אתה בדיוק רוצה לקלף אותו עם שפכתל ? אה יש לי רעיון אולי תביא בובקט ושני פועלים עם פטישי 30 קילו (כמו אלה שמופיעים כשמפעילים את OCCT ) ותוריד את החדר ותבנה חדש עם צבע לבן....
פורסם 2009 בפברואר 2416 שנים תעבור אתה עם כזה דבר על כל החדר בישביל להוריד את הצבעחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני מעדיף לצבוע כמה פעמים ודי .. (10 פעמים אפילו ולא לעבור עם זה על התיקרה ולגרד אותה , שהאבק יכל מני חתיכות יפלו לך על העניים)ובכל מקרה זה לא הנושא...
פורסם 2009 במרץ 116 שנים yotam G נראה לי שהקפה גם עשה לך לרשום במקומות לא נכונים חח...זה אמור להיות בתראד הזה\http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308929.0
פורסם 2009 במרץ 616 שנים טוב עכשיו הגיע תורי. לפני שבועיים עברתי חדר ועשיתי סידור חדש של הכל. המערכת שלי כוללת: רמקולים: Sansui S-U880N סטנדים משיש שחור מלא כל אחד שוקל כה 30 קילו מגבר: Harman/Kardon AVR 45 אוזניות: Koss Ksc75 בתוך Koss UR40 משודרגות הכל בחינה אפשרית... (לא החלטתי על איזה שם להביא להם עדיין) מגבר אוזניות: f1 בנייה שלי. מחכה ל DAC Y1 (מאוד בקרוב) ישנו שטיח על כול הקיר שנמצא ממול לרמקולים למטרת שיפור אקוסטיקה. ואגב בקרוב מיטת ספר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.