פורסם 2009 בינואר 2416 שנים המקלדת אצלי על הברכיים (לא ממש, אבל בערך, אי אפשר לתאר את זה... "בין הרגליים" נשמע קצת סוטה) בזמן שאני משתמש בה, אז יוצא שהיא בדיוק באותו גובה/מרחק כמו העכבר
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים זה נראה כאילו גם אין לך איפה לשים את הרגליים, זה נוח בכלל?אתה לא יכול לשים פלטת זכוכית רחבה יותר? כך תוכל לשים את המקלדת והעכבר על השולחן
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים אין לי הרבה מה להוסיף על זה, דל 2407, G5, Eclipse, ורמקולים של סוני על מגבר של סוני שמחוברים במקביל ל-ATP3 אה, והנייד. איזה מיקום מצוין לעכבר... מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות פד של SteelSeries QcK? זה חשוב ואז אני יעלה תמונה של סביבת העבודה ..
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים סוף סוף הזדמן לי להעלות תמונות מהשולחן זה מה נקרא שולחן CUSTOM MADE ;D בכללי בקטנה וכל השאר... הרמקול האחורי (כמובן שיש 2) מה אומרים ? מושקע ?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים יפה, אהבתי קצת בלאגן אבל אין מה לעשות אם החדר מעט קטן מה זה המארז הזה, עבר מודינג?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים חדר קטן זה יחסי - 2*3 מטר... הטלוויזיה היא 42" - אל תתבלבל... והמארז עבר מוד מטורף NZXT LEXA BLACKLINE... - הוספת 5 מאווררים/תאורה/מפסקים...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אני רואה, אחלה מוד! יפה מאוד... ממ החדר שלי הוא איזה 4X3 או קצת יותר ככה שהחדר שלך נראה לי טיפה קטן, אבל סידרת את זה לא רע ועוד משו אפילו לא שמתי לב ל LCD שלך למעלה רק אחרי שאמרת לי
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים ליאור החדר קטלני.. ;D אבל אני דווקא היתלהבתי מהתמונה של אנג'לינה....... פרטייייייייי
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אה, אז אולי אני את החישובים על החדר שלי לא ממש עשיתי נכון אז יש עוד בלאגן שם? אוי אוי אוי... בכל מקרה יפה, אני מקווה שאני אספיק להעלות קצת משלי
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים חדר קטלני!!! מאיפה קנית את הG25 אם אפשר לשאול ובכמה? חח כיף לך.. goldtop בזמנו - 1900 שקל אוי! זה ההגה המטורף ההוא...זבללללל :'( לא יודע על מה אתה מדבר - חיה רעה אוכלת שטח - פצצות - רטיטות לגבות ! ועוד מול 42" מי שלא ניסה לא יודע... אוי GRID אוי NFS UNDERGROUNG, איזה רטט עם הסאב 12" של POLK AUDIO ח ו ו י ה ! ! !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.