פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים שלום אני צריך עזרה מהמומחיםיש לי מקלדת של לוגיטק, דיי פשוטה.לוח אם של גיגה בית DS3 משהו כזה לא יודע אם זה רלוונטיכאשר אני משחק במחשב ואני לוחץ על 4 מקשים ביחד המקשים נתקעים וישר יש ציפצוף מהלוח אם איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים קודם כל מה הגיל של המקלדת והאם הם אותם מקשיםאולי הם תקועים לכן מצפף הלוח אם ??
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר מקלדת גיל 4 חודש, לא קבוע המקשים ... בדר'כ חצים ומקשים מאותיות....חיבור רגיל לא USB המקלדת
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים טוב אז בגדול מה שצריך לבדוק זה אם יש לך אופציות לגבי המקלדת בביוס כמו למשל קצב סריקה וכדומה דבר שני אם היינו יודעים בדיוק מה הללוח שלך אז היה יותר פשוט למצוא פיתרון אם זה הלוח שלך GA-P35-DS3L והביוס שלך פחות מF5 אז אתה צריך עידכון ביוס כדי לפתור את הבעייהיניב
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר אני כזה צעיר,, שכחתי איפה מוצאים את הסטיקי הזה.... אתה יכול לעזור לי איך אני מגיע לבדוק את זה בבקשה?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אין לי מושג איך זה בעבריתcontrol panel--->accessibility options --->sticky keys
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.