עבור לתוכן

בזק בינלאומי הורידו מחירים ...

Featured Replies

פורסם

המחירים ירדו בחברת בזק בינלאומי - חבילת כבלים 750Kbs ירדה ל-99 שקלים לחודש.

תוודאו שאתם רשומים בחבילה מחדש,ע"מ שלא יחיבו אתכם במחיר הישן.

http://www.bezeqint.net/

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל המחיר הנ"ל הוא כבר שוב אחרי עידכון מחירים

אני לפני שבוע צילצלתי אליהם ושיני את החבליה שלי מ 500 שבה שלמתי מחיר מופקע מלפני כשנה של כ 140 ש"ח לחודש

ל750 כאשר המחיר היה 79 ש"ח 750/128

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הבעיה ?

אני התקשרתי ובמקום לשלם -140-150 ש"ח אני אשלם 99 ש"ח.

זהו , אני מבסוט וראוי שמנויים נוספים ייבדקו כמה הם משלמים.

פורסם

הרשה לי לחדש לך (לרעה) : אני אמנם לא בטוח לגבי כבלים (שאני מאמין שזה זהה אצלם ל ADSL) אבל הם בעצם העלו מחירים לאחר שהורידו : חבילת ה 256 היתה 65 ו ה 750 89 עד לפני שבוע , ועכשיו זה 75 ל 256 ו 99 ל 750 , מה שאומר - העלו מחירים, ובטח לא הכי זולים מבין החברות הגדולות , מה שכן - לפחות המחירים החדשים לא יותר יקרים מהמחירים הישנים מלפני כמה חודשים (למרות שכבר אין מבצעי חצי שנה).

פורסם

תראו, לא יודע מה איתכם, אבל אני משלם 74 ל 750 (היה לי למשך חצי שנה, ועדיין יש לי...)

פורסם
  • מחבר

הרשה לי לחדש לך (לרעה) : אני אמנם לא בטוח לגבי כבלים (שאני מאמין שזה זהה אצלם ל ADSL) אבל הם בעצם העלו מחירים לאחר שהורידו : חבילת ה 256 היתה 65 ו ה 750 89 עד לפני שבוע , ועכשיו זה 75 ל 256 ו 99 ל 750 , מה שאומר - העלו מחירים, ובטח לא הכי זולים מבין החברות הגדולות , מה שכן - לפחות המחירים החדשים לא יותר יקרים מהמחירים הישנים מלפני כמה חודשים (למרות שכבר אין מבצעי חצי שנה).

הרשה לי להסביר את טעותך: מדובר אכן בחבילה של הכבלים. שילמתי במשך חצי שנה בין 70-85 ש"ח (תלוי בדולר) ואחרי ההנחה של חצי שנה התחלתי לשלם בין 140-160 ש"ח. עכשיו המחירים אכן ירדו. על זה אין ויכוח . אני מדבר על החבילה שלי , 750 ולא מדובר על חצי שנה או שנה , מדובר על ירידת מחירים משמעותית.

שים לך להבדל בין חצי שנה - לתמיד.

עכשיו אין את ההנחה של חצי שנה.

פורסם

ללקוחות בזק בין לאומי פה:(aDSL)

רציתי לדעת אם הורדת המחירים נובעת משירות עלוב מכיוון שהפיגנים קופצים ל-9999 כל הזמן ובימים האחרונים המודם לפעמים לא מסתנכרן(אלקטל).

פורסם

רוצים מחיר יותר זול, תתקשרו לספק שלכם, תגידו להם שאתם רוצים להתנתק כי ספק אחר (012 Net למשל),

מציע לי מחיר יותר זול, פתאום הם יקשקשו לכם שיש איזה מבצע חדש שעולה פחות ואתם תרוויחו ;D.

פורסם

הרשה לי להסביר את טעותך: מדובר אכן בחבילה של הכבלים. שילמתי במשך חצי שנה בין 70-85 ש"ח (תלוי בדולר) ואחרי ההנחה של חצי שנה התחלתי לשלם בין 140-160 ש"ח. עכשיו המחירים אכן ירדו. על זה אין ויכוח . אני מדבר על החבילה שלי , 750 ולא מדובר על חצי שנה או שנה , מדובר על ירידת מחירים משמעותית.

שים לך להבדל בין חצי שנה - לתמיד.

עכשיו אין את ההנחה של חצי שנה.

לא קראת טוב את מה שאמרתי , התכוונתי לכל מילה, הירידה הנמוכה ביותר עליה דיברתי היא לאחר שהם סיימו את העניין של החצי שנה - כל המחירים שהזכרתי היו קבועיים לכל הזמן (שים לה שמה שצינתי גבוה יותר מהמחירים של החצי שנה - וזה בגלל שזה לכל הזמן) - אחרי הירידה הזאת הם העלו למחירים העכשווים , אז עכשיו שהבנת תקרא שוב ותבין את מה שאמרתי - במילים פשוטות הם העלו.

פורסם
  • מחבר

מוזר, אנשים שאני מדבר איתם מעידים על הורדת מחירים. יש לי הרגשה שאתה היחיד בארץ שחושב שהם העלו מחירים.

האינדקציה הכי טובה היא הארנק (או בעצם החיוב בבנק) והאינדקציה מורה על הורדת מחירים.

כן כבר כתבתי : "שילמתי 140-160 ועכשיו אני משלם 99 ש"ח קבוע ". אז מה "דלתא"? שלילי כמובן.

פורסם

שניכם לא מבינים אחד את השני.

udicol שילם 140 שקל לחודש.

אם הוא היה מתקשר לפני כחודש, הוא היה משלם 89 במקום 140.

בגלל שהוא התקשר רק עכשיו, במבצע החדש, הוא משלם 99 במקום 140.

עדיין הוזלה אם מסתכלים על הטווח הארוך. המחירים ממש מגרדים את הרצפה. אם בתקופת הISDN הייתי צריך להכריח את הספקים לתת לי 15$ לחודש (15*1.18*4.7= 83) כשהרוב היו משלמים 19$ (103), עכשיו כל ספק מציע חיבור מהיר הרבה יותר באותו מחיר.

פורסם

מוזר, אנשים שאני מדבר איתם מעידים על הורדת מחירים. יש לי הרגשה שאתה היחיד בארץ שחושב שהם העלו מחירים.

האינדקציה הכי טובה היא הארנק (או בעצם החיוב בבנק) והאינדקציה מורה על הורדת מחירים.

כן כבר כתבתי : "שילמתי 140-160 ועכשיו אני משלם 99 ש"ח קבוע ". אז מה "דלתא"? שלילי כמובן.

אהבתי :D , בנית תרגיל ספציפי שהוא ניגזרת של מה שאמרת בהתחלה אבל לא שולל את מה שאמרתי ושני המשפטים שלנו לא נכונים בהכרח בעולם בלי משתנים נוספים ;) , מה שאמרת בהחלט נכון והבנתי זאת , ולא הבנת את מה שאמרתי - אם מתמתיקה אתה אוהב - אנסח זאת כך: בעבר ("מחיר 1") המחיר של המבצע עם החצי שנה היה X , הם הורידו מחיר ל"מחיר 2" (נזרוק סתם מינוס 40 אחוז) והעלו פעם נוספת ל"מחיר 3" (נזרוק סתם פלוס 20 אחוז) , עכשיו אי שוויון : מחיר 3 (העכשווי) יותר זול ממחיר 1 , אך יקר יותר ממחיר 2 - קאפיש ?

עכשיו - למה ציינתי זאת - כי לדעתי כל שינוי וכל תנודה במחירים שאנו משלמים - צריך להיות מובן על ידינו (הלקוחות - הקוראים) בצורה הכי ברורה ונכונה - כולל ההיסטוריה של התנודות.

פורסם

האם המחיר ל-SUPERSILVER אמור לתפוס גם לכאלה שמחוברים דרך YESWOW ?

פורסם

אני עברתי עכשיו לנטוויז'ן ומשלם בתור לקוח חדש למשך חצי שנה (למהירות מגה וחצי) 119 שקלים לחודש ואחרי חצי שנה אני עובר לחברה אחרת וגם שם אני אשלם את אותו המחיר בערך למשך חצי שנה(בתור לקוח חדש).

זהו,זה מה שאני עושה מעכשיו,חבל לשלם יותר מזה. חייבים לדעת לתחמן---יהודים או לא?! ;D

פורסם

האם המחיר ל-SUPERSILVER אמור לתפוס גם לכאלה שמחוברים דרך YESWOW ?

*2080 יתנו לך פרטים על המבצע הנוכחי של yeswow, הקטע שאם תגיד שאתה מתנתק הם ירדפו אחריך יותר.

ואגב, אחרי כמה בדיקות יצא לי שהכבלים יותר זול, עם יותר ערוצים ואינטרנט יותר מהיר. לפחות ככה זה בתבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים