פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים לא מזמן קניתי 1950P והביצועים שלו נהדרים, מריץ כל דבר שניסיתי על HIGH.אתמול נתקלתי בעזרת התוכנהSpaceMonger בתיקייה של nVidia במחשב,אז מחקתי אותה.הבעה היא שמאז שום משחק לא עובד לי, יש משחקים ששולחים הודעת שגיעה ויש משחקים שעושים מסך שחור(אבל אני שומע את הסאונד).עזרתכם בבקשה(עדכנתי את הדרייברים ל-7.9. לא היה לי כוח לחכות עד שהקובץ של ה-50MB יורד אז אין לי CATALYST CC)
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים תנס קודם לעשות שיחזור מערכת למעוד מוקדם יותר לפני שמחקת את הקובץ עם זה לא עובד תמחוק לגמרי את הדריבר של הכרטיס ותתקן מחדש(את הגירסא החדשה ביותר של הדריבר)
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים תוריד DRIVER CLEANER 3 PRO ותסיר את הדרייברים של NVIDIA (אם נשארו שאריות) וגם את הדרייברים של ATIלאחר מכן תתקין מחדש את הדרייברים של ATI בצירוף של CCC
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר אני מוריד עכשיו את 2 התוכנות. יעדכן את הת'רד עוד שעתיים ככה(מוריד גם דברים אחרים על הדרך )
פורסם 2007 בספטמבר 2818 שנים מחבר בכללי זה פתר את הבעיה, אבל עדיין OBLIVION לא עובד-מגיע מסך ראשי של המשחק, לוחצים לו continue ואז יש הודעת שגיאה.יש גם את Tarr chronicles שמגיע למסך הראשי ואז המחשב נתקע...להתקין אותם מחדש? יש פתרון אחר :s05: :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.