עבור לתוכן

מחפש מארז שייראה סולידי, ויהיה הכי שקט שאפשר (עדיף עם ספק) - 600 שקלים בערך

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

כיוון שאני עובר בקרוב ללימודים בבאר שבע, אני מתכוון לקחת לשם את המארז Cumpucase שיש אצלי בבית, מה שאומר שאני צריך עוד מארז הביתה. כיוון שהחלטתי שאם כבר אני קונה מארז, אז אני אקנה משהו שיהיה טוב, נראה לי שאיזור ה-600 שקל בערך הוא תקציב מכובד (זה בא ממישהו שהקומפיוקייס היה ההשקעה הכי גדולה שלו עד כה בנושא הזה).

חשוב לי שייראה סולידי, בלי אורות מהבהבים, חלונות ממאדים, ואפילו מנחת מטוסים על הגג של המארז ממש לא צריך. רק שלא ימשוך יותר מדיי תשומת לב. מה שהכי חשוב לי הוא שהמארז יהיה כמה שיותר שקט, ויעיל בקירור (אני לא עושה OC, אבל אוהב שהרכיבים עובדים בטמפרטורה הגיונית). כמו כן, אם אצליח באותו המחיר לדחוס גם ספק סביר של 400W נגיד, אני אהייה מרוצה אפילו יותר.

בינתיים ראיתי כמה דברים. ממה ששמעתי מחברים, המארזים של AC מאוד טובים לעניין הזה. עם זאת, יש לי כמה שאלות בנוגע אליהם. יש את ה-T1 ואת ה-T2pro. השני מגיע גם עם ספק 500W (שיספיק לי גם אם הוא לא הכי איכותי, מדובר במערכת לא כבדה במיוחד) ועולה כמה עשרות שקלים יותר. ממה שראיתי ה-T1 מגיע ללא ספק, אתה מוזמנים כמובן לתקן אותי במידה ואני טועה. דווקא בגלל זה, ה-T2 דיי קורץ לי. אך אני שואל את עצמי, מה מהם יהיה שקט יותר? מישהו יודע?

דבר אחרון, בנוגע לשניהם. ראיתי שיש להם קירור למעבד שמגיע איתם שמותאם במיוחד לזרימת האויר במארז. יש לי כרגע SP94 עם מאוורר שקט מאוד שמקרר מצוין. במידה ואני אשאיר אותו ולא אתקין את הקירור של AC, עד כמה זה יפריע לזרימה של האויר במארז?

עריכה:

ראיתי כעת באתר של AC שיש PRO בלבד לכל הגרסאות, וכולם מגיעים עם ספק 500W. האם זהו המצב גם בחנויות בארץ? ממה שראיתי (כרגע בפנדה) ה-T2 הוא היחיד שרשום בתור PRO ומגיע עם ספק 500W. כמו כן, על פי האתר של AC, כולם זהים ועולים אותו הדבר. אם כך, מהו ההבדל מלבד העיצוב?

כמובן שהצעות אחרות בתקציב ייתקבלו בברכה.

תודה לכולם,

Anatoli.

פורסם

אהלן בחור...T1/T2 אכן אופציות מעולות ואין לי רעיון למשהו אחר.

השאלה היא - איזו מערכת יש לך,ללא הפירוט הזה קצת קשה להמליץ.

בכל מקרה כל ה-Tים זהים והשוני היחידי הוא המראה החיצוני ככה שתבחר כרצונך. לא היתי לוקח את הדגם עם ספק ה-500W מאחר ולא ראיתי עליו שום ביקורת וחבל (לדעתי) להסתכן - במיוחד כשלא ממש צריך כזה ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים