פורסם 2007 בספטמבר 2618 שנים מה יותר מומלץ מבחינת מארזים בין 2 החברות האלה? תנו סיבות.האם טרמלטייק היא חברה טובה למארזים? משתלמת?
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אין כל הגיון בלשאול שאלות כלליות שכאלו..לכל חברה יש את הדגמים הטובים והפחות טובים...תציין דגמים ספציפים או תקציב ויענו לך בהתאם..
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים לי אישית יש נטיה להעדיף את GB, אבל כמו שעידן אמר, תן מחיר ודגמים ספציפיים, ואז נוכל לתת לך את המארז הטוב ביותר לתקציב
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר עזבו רגע את המחיר ומה אני רוצה.. בכללי אני שואל, טרמלטייק היא חברה טובה למארזים? היא משתלמת? או שהיא סתם יקרנית ומעאפנה? תנו תשובה.תודה.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים אין כל הגיון בלשאול שאלות כלליות שכאלו..לכל חברה יש את הדגמים הטובים והפחות טובים...תציין דגמים ספציפים או תקציב ויענו לך בהתאם..ראה ציטוט.אני לא הולך לחזור על מה שנאמר. יש דגמים משתלמים יותר ומשתלמים פחות לכל חברה, אי אפשר להכליל.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר Thermaltake matrixThermaltake soprano / VXThermaltake armorThermaltake mozrt TXאיך המארזים האלה? תנו פירוט לגבי כל אחד. תודה.-עריכה-מישהו יכול בבקשה לעשות לי השוואה בין ה Thermaltake matrix לבין ה NZXT Apollo?תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים הארמור הוא היחיד שטוב ובמחיר שלו הוא לא משתלםברמת העקרוןGB בהחלט עדיפים כמעט עם כל הדגמים שלהם.
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר אוקיי.. החלטתי שאני אלך על ה APOLLO. המחשב שאני אקנה הוא כולל Q6600 או E6750 - אני עדיין לא סגור על מה ו 8800GTS.עכשיו יש לי כמה שאלות בקשר למארז.1) האם המארז נותן מספיק קירור? או שצריך להוסיף לו מאוורר? בכל זאת יש פה חלקים חזקים ואני מפחד שיתחממו.2) אני ישמע רעש מהמארז? או שממש לא שומעים כלום.. כאמור החלקים פה חזקים ועושים רעש - הייתי מעדיף שמישהו בעל ניסיון עם המארז הזה יענה.תודה רבה!
פורסם 2007 בספטמבר 2718 שנים מחבר 1.כן.2לאתסביר למה אתה מתכוון ב-1 לזה שאני צריך להוסיף מאוורר או שלא צריך..תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.